Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η αλήθεια για τον Κώστα Μανωλά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μανωλάς

Διαβάζω 

Συλλογική καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 2008 στον
 Θρασύβουλο Φυλής, όπου εκείνη την περίοδο (2008-09) αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Την αμέσως επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.
]


Στην ΑΕΚ καθιερώθηκε γρήγορα στη βασική ενδεκάδα. Στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα, κατέκτησε έναν τίτλο και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδας την περίοδο 2010-11.

Ολυμπιακός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό,[1] με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ, συμμετέχοντας σε 24 αγώνες πρωταθλήματος και πετυχαίνοντας ένα τέρμα (στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ξάνθης).
]

Ρόμα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στις 26 Αυγούστου 2014 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ιταλική Ρόμα, με την οποία υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.[3] Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ, τη δεύτερη εκείνη την εποχή ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, πίσω από αυτήν του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ (έναντι 15,2 εκ. ευρώ) από τον Ιανουάριο του 2014.[4]

Γράφει ο Νικηφόρος την αλήθεια 

Τον νεαρό Κώστα ο πρώτος που είδε τα προσόντα του ήταν ο αδελφός του πατέρα του Στέλιος Μανωλάς που στο βιβλίο μου μαρτυρίες τον είχα χαρακτηρίσει Καπτάν Μιχάλη . Και δικαιολογημένα γιατί στο πρόσωπο του διέκρινα μια τεράστια προσωπικότητα που ξεπερνούσε το χώρο του ποδοσφαίρου. Και δέχομαι να αντιμετωπίσω όποιον έχει διαφορετική γνώμη.
Ο θείος πήρε τον μικρό ανιψιό και τον πήγε στους μικρούς της Α Ε Κ. Και εκεί μετά από ένα χρονικό διάστημα πολύ μικρό οι προπονητές τότε της Ακαδημίας ( ο ένας πολύ μεγάλο όνομα μέσα στην Α Ε Κ  ) είπαν στο Στέλιο  ότι ο ανιψιός του δεν κάνει για ποδοσφαιριστής. Προσπάθησε να τους πείσει ότι κάνουν λάθος αλλά αυτοί ήταν αμετακίνητοι στις απόψεις των. 
Και έτσι αναγκάστηκε και τον πήγε στο Θρασύβουλο που εκεί προπονητής ήταν ένας που είχε ανοικτά μάτια και δεν είχε κανένα πρόβλημα με το όνομα Μανωλάς  Και σε μικρό διάστημα  φάνηκε το έγκλημα που έκαναν οι προπονητές των Ακαδημιών της Α Ε Κ. με αποτέλεσμα να γυρίσει στην Α Ε Κ που δεν έγινε αποδεκτός και ιδίως από τους οργανωμένους και έτσι αναγκάστηκε να πάει στον Ολυμπιακό που και εκεί δεν ξέχασαν ότι ήταν ανιψιός του Στέλιου Και η δικαίωση του ήρθε πλήρως στην Ρόμα που εδκεί χειροκροτούν τον παίκτη και όχι το σόι τους. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Κώστα Μανωλά που τον απέρριψαν στην Α Ε Κ και δεν έγινε αποδεκτός στον Ολυμπιακό λόγω ...Α Ε Κ. Να γιατί στις ομάδες μας θα παίζουν παίκτες ξένοι  που είναι οι περισσότεροι τέταρτης διαλογής Και οι δικοί μας να διαπρέπουν στο εξωτερικό και να αποθεώνονται σε χώρες που δημιούργησαν το ποδόσφαιρο στην σημερινή του μορφή.