Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ειναι υποχρεωμένη η Αστυνομία της Κορινθίας να μας γνωρίσει τι ρόλο παίζει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Λουδοβίκος 14"Το κράτος, είμαι εγώ" (L'État, c'est moi). 

Λουδοβίκος 14 της Κορινθίας Τους κανονισμούς τους τσαλαπατώ και ορίζω τον Καλαρά αν χρειαστεί  να σφάξει την Κόρινθο -06


















Προς την Αστυνομία 

Είπε ο Λουδοβίκος 14 της Κορινθίας σε επίσημη συνέντευξη του  ότι εσείς στείλατε ένα έγγραφο και βάσει αυτού διεκόπησαν τα πρωταθλήματα της Κορινθίας. Με την πείρα που διαθέτω μόνο για λόγους ασφαλείας και  μόνο θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το έγγραφο που ούτε εσείς δώσατε στην δημοσιότητα για να γνωρίζουμε το περιεχόμενο του.
Μα δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει μυστική αλληλογραφία μεταξύ Αστυνομίας και ενός αθλητικού φορέα όπως είναι η ένωσης. 
Πιστεύω ότι  με την σιωπή σας κύριοι της Αστυνομίας καλύψατε πλήρως την ένωση και έναν περίεργο  ξυλοδαρμό που πάσχει σε πολλά σημεία. Και περιμένω το πόρισμα της ανάκρισης με τεράστιο ενδιαφέρον.
Και ερχόμαστε στην συνέχιση του πρωταθλήματος χωρίς να μας εξηγήσει κανένας αν εξέλειπαν οι λόγοι της διακοπής 
Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι η επιτροπή ορισμού διαιτητών που πρόεδρος της είναι ο Λουδοβίκος  14 της Κορινθίας έβαλε να διευθύνει αυτόν τον αγώνα ο διαιτητής Καλαράς που αποτελεί νάρκη κινούμενη. Και αυτό το γνωρίζει όλη  η Κορινθία εκτός απ εσάς της αστυνομίας που διακόψατε τα πρωταθλήματα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος Αν και η αστυνομία διαθέτει έναν πρόεδρο διαιτητών πολλούς διαιτητές και παράγοντες της ένωσης. Επομένως η άγνοια δεν δικαιολογείται