Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Αυτό είναι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο επί ημερών Μιχάλη Τσιχριτζή :οι ομάδες ν αρχίζουν με εννέα παίκτες στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας Και να γελοιοποιηθούμε παγκοσμίως

Αν φύγεις από το ποδόσφαιρο  Δημήτρη Μπινιάρη δεν πρόκειται να συγκινηθεί η παρέα της οδού Νοταρά μα να σκεφτείτε τις Ακαδημίες.

                                


Σ ένα μέρος της συνέντευξης του ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 είπε ότι 
" Θα οδηγήσω την ομάδα ως το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου " 

Περίμενα τόσες μέρες κάποιος από τους επαγγελματίες Δημοσιογράφους και ιδίως από αυτούς που αποτελούν την αυλή σου  να γράψουν την μεγάλη είδηση Υπάρχει κίνδυνος να φύγει από το ποδόσφαιρο ένας ιδεολόγος που δεν έχει καμία σχέση με τον εικονικό πρόεδρος με τον Βου αντιπρόεδρο με τον πρόεδρο των Διαιτητών με τον αναπληρωματικό ταμία και με τόσους που ήρθαν να υπηρετήσουν την Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Να φτιάξουμε πρωταθλητή τον Πέλοπα Κιάτου που δεν μπόρεσε να συνεχίσει το κύπελλο των ερασιτεχνών. 


Ο Πέλοπας Κιάτου κατέβηκε με 9 ποδοσφαιριστές για μισό παιχνίδι στη Ρόδο!

Ούτε έντεκα ποδοσφαιριστές δεν κατέβασε ο Πέλοπας Κιάτου στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο, καθώς αγωνίστηκε με 9 παίκτες και δεν βγήκε ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο! 

αΟ Πέλοπας Κιάτου κατέβηκε με 9 ποδοσφαιριστές για μισό παιχνίδι στη Ρόδο!

Απίθανο κι όμως ελληνικό! Στο παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Πέλοπα Κιάτου για τον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Κιάτου που έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό στα τοπικά πρωταθλήματα, δεν κατάφερε να κατεβάσει όχι απλά 18άδα, αλλά ούτε εντεκάδα!
Συγκεκριμένα, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 9 ποδοσφαιριστές και στο ημίχρονο έχανε 4-0 από τον Ιάλυσο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ολοκληρωθεί ποτέ
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αυτόν τον πρωταθλητή έβγαλε η παρεούλα της οδού Νοταρά 48 μια και κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τον αγώνα της ντροπής Π Α Σ Κόρινθος -- Πέλοπας Κιάτου  που κατέληξε σε τραγωδία με την γελοιοποίηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Το ίδιο πάει να κάνει η παρεούλα και φέτος να βγάλε πρωταθλήτρια την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος που στην ταυτότητα τη; ομάδας  την θέση του προέδρου   έχει τον προπονητή. Και που σε τρεις αγώνες δέχθηκε εννέα ( 9 ) τέρματα από την ομάδα Κόρινθος 06 Η οποία κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχει μια ήττα. λόγω μιας σκηνοθετημένης  ενστάσεως με πρωτομάστορα τον εικονικό πρόεδρο Αν  φύγει από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Μπινιάρης το Κορινθιακό ποδόσφαιρο μετά την κατηγορία πλαστογραφίας θα έχουμε και τις ομάδες του ενός ημιχρόνου και με εννέα παίκτες τους μισούς της πλήρους σύνθεσης που είναι 18 Και μερικοί άκαπνοι θα πεινάσουν. 
Καλά όλα αυτά δεν τα έβλεπες πρόεδρε Δημήτρη Μπινιάρη που οι φίλοι σου δεν έπαιρναν θέση και δεν τα έγραφαν στα μπλοκ τους. Και βρέθηκε ένας ο Νικηφόρος να τα γράψει και να χαρακτηριστεί από τους δικούς σου ως αιτία της αντιπαλότητας.Γιατί αυτή αχαριστία.