Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή Αν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα είναι εκτεθειμένη η αστυνομία.














19 Μαρτίου 2018 που ήταν ημέρα Δευτέρα και μετά από φαγοπότι σε γνωστό σουβλατζίδικο που είναι δίπλα στο δημοτικό στάδιο μια παρέα κόσμημα της Κορινθιακής διαιτησίας που εφαρμόζει τις εντολές του Λουδοβίκου 14 κατά γράμμα 

Και γύρω την 23 νυχτερινή αποφάσισε να φύγει από τον φιλόξενο χώρο που φτιάχνει το εθνικό φαγητό των Ελλήνων 

Η σύνθεση της παρέας που αποτελείται από λουλούδια της διαιτησίας αμύριστα.


Ο έχων το πρόσταγμα και χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό ( αφού ήταν ρεφενίζοντας) ήταν ο Δημήτρης Γκρούτσης που τον χαρακτηρίζω παράνομο στο χώρο της διαιτησίας. Που γνωρίζω αν αυτό τον χαρακτηρισμό δεν μπορώ να τον αποδείξω κινδυνεύω με φυλάκιση πολύ μεγαλύτερη από αυτή που μου έριξαν οι συνεργαζόμενοι ( Αντιδήμαρχος αντίπαλος του Τσιχριτζή στη θέση του προέδρου --Οικογένεια Μαργέτη-- Βιομήχανος Πολιτικός Πισιμίσης που αν και αντίπαλος φαινομενικά της οδού Νοταρά 48 σάρωσε από το 2013 χρονολογία των εκλογών της ένωσης όλους τους τίτλους) Και όμως δεν τολμά ούτε να απαντήσει ούτε στον εισαγγελέα να με οδηγήσει. Ακολουθεί τον νόμο ως νέος Ιαβέρης της νομιμότητας  τιμωρώντας τον Γιαννάκη Κακριδή και αφήνεις εμένα να τον χαρακτηρίζω παράνομο. 


Ο δεύτερος της παρέας είναι ο πρόεδρος  του ανύπαρκτου συλλόγου Κορινθίων Διαιτητών Βλαχοπάνος. Που όταν κινδυνεύει η οδός Νοταρά 48 βγάζει μανιφέστα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια αλλά μόνο με την εύνοια το Τσιχριτζή αφού  με το σύστημα έχει γίνει ένα.
Με αποτέλεσμα να οργανώνει κοπή της πίτας και να φωτογραφίζεται με τον Βου αντιπρόεδρο της ένωσης που σε δήλωση του αμφισβήτησε τον ανδρισμό   των Κορινθίων διαιτητών. Και αντί να τον στείλουν στην δικαιοσύνη οι παράγοντες του έδωσαν μια θέση στο Δ Σ της ένωσης. Και μάλιστα  πήρε  και τον τίτλο του  Βου αντιπρόεδρου. Και οι διαιτητές δεν τόλμησαν ούτε καν την ηγεσία να μιλήσουν. Και ενώ έχει ένα πλούσιο διαιτητικό παρελθόν είπε παρών στις ανάγκες τις φετινές μια και έπρεπε να βγάλουν πρωταθλητή τον Π Α Σ Κόρινθο. Και έτσι τον όρισαν σε τέσσερις αγώνες επόπτη όταν αγωνιζόταν η ομάδα της καρδιάς του προέδρου της ένωσης. Επάγγελμα αστυνομικός και αυτό στην περίπτωση μας έχει μεγάλη σημασία. 
Εδώ δεν θα βάλουμε την φωτογραφία του τρίτου της παρέας  αλλά το μεγάλο του επίτευγμα του 
Που έκανε ένα αγώνα Πέλοπας Κιάτου --Κόρινθος 06 με αναρτημένο αυτό το πανό που προσβάλει τις Κορίνθιες . Και αντί να του στείλουν σπίτι του και να του απαγορεύσουν την είσοδο του στα γήπεδα πήρε προαγωγή και σήμερα είναι πρώτος διαιτητής του νομού μας Και το όνομα αυτού Γιάννης Νεοφυτιάδης που αποτελεί το πιο πιστό όργανο της Νοταρά 48 που πρωταγωνιστεί στις κλοπές των τίτλων από την ομάδα Κόρινθος 06 και που η διοίκησης της όλα αυτά τα δέχονται Και επειδή ο Νικηφόρος όλα αυτά τα καυτηριάζει παλαιά τον είχαν κατηγορήσει οι αδικούμενοι ότι είναι ο δημιουργός της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο ομάδων   

                     
Και ο τέταρτος της παρέας είναι ο Λευτέρης Καλαράς ο προσωπικός διαιτητής του Π Α Σ Κόρινθος τίτλο που φέρει επάξια Αν γράφαμε την προσφορά του Λευτέρη στον Π Α Σ είμαι της γνώμης ότι πρέπει να τον ονομάσουν επίτιμο μέλος της ομάδας που τόσα του οφείλει. 
Θα έγραφα και οι διαιτητές να τον αποδοκιμάσουν αλλά όταν ο πρόεδρος του ανύπαρκτου συλλόγου κάνει όλα αυτά αλήθεια ποιος να τον αποδοκιμάσει. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτή η παρέα στις 19 Μαρτίου έτρωγε και έφυγαν στις 23 νυχτερινή. Και όταν ο παράνομος Γκρούτσης πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του τέσσερις κουκουλοφόροι τον επιτέθηκαν και η ανακοίνωσης του Π Α Σ  χαρακτηρίζει την επίθεση ότι ήταν δολοφονική. Και τα ερωτήματα του Νικηφόρου ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ήταν καθαρά και ξάστερα. 

 Ερωτήματα 

1- Γιατί ο παράνομος Γκρούτσης δεν πήρε στο τηλέφωνο τον αστυνομικό πρόεδρο των Διαιτητών που ήταν εκεί κοντά αφού και αυτός πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του.

2--Η επίθεση σε πιο σημείο έγινε με αποτέλεσμα να μη υπάρχει ένας μάρτυρας

3--Ειδοποίησε όπως ισχυρίζεται το θύμα την αστυνομία. Πότε αυτό έγινε και αν στάλθηκε περιπολικό Και αν ναι τι έγραψε ο αστυνομικός για τον τραυματισμό 
Αν δεν πήγε τότε υπάρχει μεγάλο θέμα αφού η αστυνομία βασιζόμενη στην επίθεση αυτή έστειλε έγγραφο με το οποίο ζητούσε την διακοπή των πρωταθλημάτων. Βέβαια κανένα έγγραφο δεν είδαμε και μόνο ο πρόεδρος της ένωσης το είπε στη συνέντευξη που έδωσε. Ο κ. Αστυνομικός διευθυντής πρέπει να πάρει θέση. Εκτός και αυτός όπως ένας προκάτοχος δήλωσε ότι δεν διαβάζει. 
εφημερίδες

4-- Τι γράφει ο γιατρός του Νοσοκομείου που περιποιήθηκε τον Γκρούτση   στο βιβλίο συμβάντων

5-- Την μήνυση συνοδεύει ιατροδικαστική έκθεση

Αν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά μπορώ να ισχυριστώ ότι έχουμε μια σκηνοθετημένη υπόθεση και μάλιστα από κακό σκηνοθέτη που έχει εκθέσει όλους Ακόμα και την διοίκηση της ομάδας Κόρινθος 06 κατηγορώ με την απαράδεκτη σιωπή της. Βέβαια μετά το δημοσίευμα το τρομακτικό ότι θα υποβιβαστεί η ομάδα Κόρινθος 06 στη δεύτερη κατηγορία γραμμένο μάλιστα από κολλητό δημοσιογράφο του προέδρου Δ Μπινιάρη ίσως να τον τρομοκράτησε. 
Μα αυτό λέγεται μπλόφα γιατί δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στον πρόεδρο της ένωσης που ακόμα και θέματα ηθικής τάξεως μπορεί να πηγαίνει κόντρα όπως γράφει η φωνή του Δημήτρη Μπινιάρη. 

Κύριε Αστυνομικέ διευθυντή 

Το επεισόδιο έγινε στις 19 Μαρτίου του 2018. Σήμερα έχουμε 25 Απριλίου του 2018. Που σημαίνει έχουν περάσει 37 μέρες και δεν έχουμε καμία ενημέρωση.
Σας γνωρίζω ότι αν είχα έννομο συμφέρον θα πήγαινα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Γιατί πιστεύω ότι ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου αδικείται το άθλημα με την απαράδεκτη σιωπή σας.