Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Γιατί η Αστυνομική διεύθυνση με την σιωπή της καλύπτει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας;


Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας( που θεωρεί την Νοταρά 48 μαγαζί του) που δεν μας είπε απολύτως
τίποτα εκτός από μια κορώνα που εκθέτει την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας γιατί σε δικό της έγγραφο έχουν  διακοπή τα πρωταθλήματα. στην Κορινθία. 
Και αυτή η πρωτόγνωρη ενέργεια έχει βασιστεί επάνω στον ξυλοδαρμό του παράνομα ευρισκόμενου στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση. 
Που ενώ έχουν περάσει δέκα επτά ( 17 ) μέρες δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα γι αυτή την απόπειρα ( την οποία και αμφισβητεί ο παράγοντας Γιώργος Καραντάνης με επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού ) την οποία κρατά μυστική η ανάκρισης. Νομίζουμε εφόσον  το κράτος της οδού Νοταρά 48 αρνείται να δώσει στην δημοσιότητα αυτό το έγγραφο για την διακοπή των πρωταθλημάτων που έχει εισηγηθεί η αστυνομία όπως δήλωσε ο Λουδοβίκος 14 της οδού Νοταρά 48 και  δεν γνωρίζουμε τίποτα γι αυτή την διακοπή καλό θα είναι τουλάχιστον η Αστυνομία που είναι η πρωταγωνίστρια του όλου σκηνικού να κάνει μια ενημέρωση, Γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει καμία τέτοια διακοπή σε Πανελλήνιο επίπεδο.