Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Έχασε η Τσέλσι





Τσέλσι
Όλο και χειρότερα πάει η Τσέλσι, η οποία έμεινε στο 1-1 (με τον Τσιτσαρίτο να την πληγώνει και πάλι) με τη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έτσι
χάθηκαν και οι όποιες ελπίδες είχε για να επιστρέψει (μετά από καιρό) εντός της πρώτης τετράδας που οδηγούν στο Champions League.
Με αυτό το αποτέλεσμα βρέθηκε στο -10 από τη συμπολίτισσα Τότεναμ και τη Λίβερπουλ, ενώ κινδυνεύει να την πατήσει και από την Άρσεναλ, που πλησίασε στους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Κόντε, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχει μόλις δύο νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδιά της στην Premier League, συν πέντε ήττες και μια ισοπαλία.

Το σκορ άνοιξε ο Αθπιλικουέτα στο 36’, που μετά την κεφαλιά-πάσα του Μοράτα, έκανε με άνεση κοντρόλ σε δεύτερο χρόνο και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ωστόσο, η ομάδα του δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη και ο Τσιτσαρίτο (73') πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ κόντρα στην Τσέλσι στο βιογραφικό του (αρκετά έχει και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), βοηθώντάς την να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο της, την παραμονή.