Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Κόρινθος 06--Ατρόμητος Χιλιομοδίου : στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σίγουρα.















Η Κόρινθος 06 έχει πολύ μεγάλη και θλιβερή ιστορία στο πρωτάθλημα Αφού στην κυριολεξία της έκλεψαν τρία και μάλιστα χωρίς καμία συστολή έτσι ξενδιάντροπα. Την πρώτη χρονιά πήγαν να τα βάλουν με τον Βιομήχανο πολιτικό που με έξυπνο τρόπο έβγαλε πρόεδρο τον Λουδοβίκο 14 και ήταν υποχρεωμένος.ο ευαίσθητος κυρ Μιχάλης να ανταποδώσει. 
Την δεύτερη χρονιά είναι που όλα στράβωσαν και αντί να στεφανωθεί ο ιστορικός Π Α Σ ο οχλοκράτης την τελευταία στιγμή χάλασε η σούπα και η αιτία ήταν ο Πανκαμαριακός  για τον Π Α Σ τον οχλοκράτη Και έτσι αναγκάστηκε να το χαρίσει ο κ. Γ@Μ@Ω στον Πέλοπα. Και εκεί στον αγώνα έγινε κάτι που ποτέ δεν έχει γίνει σε γήπεδο ούτε υπάρχει περίπτωση να γίνει. Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης αυτόν που προώθησε ο Μπριάκος έδωσε πέναλτι όταν η μπάλα ΄ταν εκτός παιδιάς. Και την τρίτη φορά το έχασε αήττητη  Και στις τρεις περιπτώσεις κατηγορώ ως υπεύθυνο τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μπινιάρη που οι άσχετοι που είχε δίπλα του που κάθε βράδυ του έδιναν τον τίτλο Και τώρα αν δεν διώξει όλους από τα αποδυτήρια και δεν αφήσει μόνο του τον προπονητή την ίδια τύχη θα έχει.Γιατί  υπάρχει μια αρχή στο ποδόσφαιρο Όταν μου κάνει ο προπονητής τον έχω αφεντικό. Και όταν δεν μου κάνει τον στέλνω σπίτι του. Τον κρατώ και αφήνω
  να δημιουργούν κατάσταση δεν θα κόψουμε και πάλι τι νήμα. 
Βέβαια ο αντίπαλος του Σαββάτου θεωρείται εύκολος Αλλά έχει μπάρμπα στην οδό Νοταρά και τι Μπάρμπα. Γι αυτό υπενθυμίζω  στον Τάσο Πέρρα τα πρωταθλήματα δεν χάνονται από τα ντέρμπι αλλά από τα παιχνίδια που έχουμε σίγουρα.
Ο Ατρόμητος η ομάδα του Χιλιομοδίου που έχει μια ισοπαλία και μια νίκη και βαθμούς 4. αν και ανέβηκε και αυτός στην πρώτη κατηγορία μαζί με την Κλένια τους Αγίους Θεοδώρους και του Σαρωνικού που κοσμούν τις τελευταίες θέσεις ενώ ο Ατρόμητος την τέταρτη θέση.