Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Το σπουδαιότερο παιχνίδι του Σαββάτου










Αποτέλεσμα εικόνας για Α Ο Ζευγολατιου



Θεωρώ τον αγώνα Παννεμεατικού --Α Ο Ζευγολατιού τον σπουδαιότερο της τρίτης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα της Νεμέας στους δυο αγώνες που έδωσε είχε μια δύσκολη νίκη με τον τελευταίο της βαθμολογίας Σαρωνικό και μια ήττα με το ίδιο σκορ 1-0 με την ομάδα του Αστέρα Δερβενίου. Που ομολογώ μου έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα αυτό. γιατί παρακολούθησα δυο φιλικούς αγώνες του Παννεμεατικού και πίστευα ότι πολύ δύσκολα θα έχανε βαθμό και εδώ έχουμε βαθμούς 
Να γιατί επιμένω ότι οι μεταγραφές που κάνει η διοίκηση της ομάδας αυτής δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα αν αυτοί που διοικούν και οι παίκτες δεν καταλάβουν ότι έχουν ομάδα ικανή να κόψει πρώτη το νήμα. Και αυτό θα γίνει αν όλοι πιστέψουν ότι η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα δεν είναι τυπική. 
Και από την άλλη η ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού αν και δεν είμαστε στην εποχή .του Βιομήχανο Πισιμίση που ο Μιχάλης Τσιχριτζής αναγνώριζε ότι τον έκανε πρόεδρο της ένωσης και γι αυτό αλώνιζε τους τίτλους. Τώρα πέτυχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του και ο έξυπνος Αρκάς αφού τον ψήφισαν οι αφελείς Κορίνθιοι μη έχοντας ανάγκη την ομάδα την παράτησε. Και μπήκαν τώρα στην διοίκηση οι ιδεολόγοι και που όμως δεν έχουν την δύναμη την οικονομική αλλά πιστεύουν στο ποδόσφαιρο. Και με μπροστάρη τον Παντελή Κολλιάκο έδναν ικανό προπονητή και με μια ομάδα καλή πέτυχε μια νίκη και μια ισοπαλία με τον Πέλοπα και μια νίκη με τον Άγιο Γεώργιο. 
Η επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές να προσέξει γιατί τον διαιτητή που θα ορίσει να κάνει ανθρώπινα και όχι σκόπιμα λάθη.