Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τρυπώνω ...ξετρυπώνω και ότι μαθαίνω ...το γράφω

Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι την ομάδα του Ασπρπύργου την συνόδευσαν στο Άργος εκατό πενήντα  φίλαθλοι όταν
έπαιζεμε τον Παναργειακό. Ενώ όταν πήγε στην Χαλκίδα ο Π Α Σ Οχλοκράτης να αγωνιστή τον συνόδευσαν οκτώ φίλαθλοι.Δηλαδή όταν τον ιστορικό Π Α Σ Κόρινθο που τώρα αυτοί που τον διοικούν το ονόμασαν οχλοκράτη τον συνόδευσαν αναρίθμητοι τι έπρεπε να έγραφαν ή να έλεγαν τα Μ Μ Ε.

Όπως δείχνουν τα πράγματα  οι ένδοξοι καιροί έχουν περάσει και δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τις ξανά ζήσουμε. Και ο λόγος είναι απλός. 





Αυτοί που κατά καιρούς  την διοίκησαν με πρώτο και ...χειρότερο τον Λουδοβίκο 14 που τον οδήγησε σε πλήρη ανυποληψία αφού έγινε πρόεδρος του με εξαπάτηση παρουσιάζοντας έναν επενδυτή που δεν είχε μαντήλι να σκουπίσει τα δάκρυα του Που πήγε να οικειοποιηθεί 9.000 ευρώ μ ένα εικονικό τιμολόγιο. Ένας άλλος Σωτήρας που τον υποβίβασε με ΄την χρησιμοποίηση  πλαστογραφημένο  δημόσιο έγγραφο. Ακόμα και από την Αμερική μας ήρθε ο Πανούλης για να μπερδέψει τα πράγματα και να φτάσει  ο Π Α Σ Οχλοκράτης 


 σήμερα η ομάδα  αυτή να διοικείται από τον κ. Γ@Μ@Ω και από κάποιο εραστή του όχλου ( αυτούς του δυο βλέπουμε ) και έναν πολιτικό τον κ. Γιώργο Μουρούτσο. Που μετά από διετή αγώνα κατόρθωσε ο Λουδοβίκος 14 να τον παρουσιάσει στο εθνικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας Και έτσι ανάγκασε την δημοσιογραφική ομάδα της Κορινθίας  να γράψει τίτλο ότι στους τρεις αγώνες που έδωσε τσίμπησε βαθμό από την άλλη τελευταία Καλλιθέα Με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην τελευταία θέση και αυτό να το θεωρούμε κατόρθωμα.Και να έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έχει υποβάλει ο κ. Γ@Μ@Ω μήνυση στον Βαζέχα στα τόσα συκοφαντικά που είπε ( και για να μη τον μηνύει είναι αληθινά ) για τον Π Α Σ τον Οχλοκράτη.