Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ανδρέα Γκολφινόπουλε μ αυτά που είπες για την Κορινθιακή διαιτησία δικαιολογείσαι μόνο όταν θα απουσίαζες ευρισκόμενος εκτός Ευρώπης

   Ένας δάσκαλος, που προσπαθεί να διδάξει χωρίς να εμπνεύσει στον μαθητή την επιθυμία να μάθει, σφυρηλατεί ψυχρό σίδερο.

Horace Mann, Αμερικανός λόγιος (1796-1886)                            

                                          Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρέασ γκολφινόπουλος διαιτητήσ κορίνθιοσ

Άκουσα  από VIDEO και από  στόμα Ανδρέα Γκολφινόπουλου να υποστηρίζει τα παρακάτω σε λόγο που έβγαλε και αυτός  στον Αγιασμό :


"Ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος Χαίρουμε για την παρουσία του προέδρου και των μελών της Διοίκησης της Ένωσης Χαίρουμε που είμαι μαζί με παλιούς συνάδελφους διαιτητές και με παλαιούς συνεργάτες Όπως βλέπω υπάρχουν και πολλοί νέοι διαιτητές στην αίθουσα Θα δώσω μια συμβουλή σ αυτούς Και απ ότι έχω πληροφορηθεί ο σύνδεσμος έχει αρκετούς ικανούς καθηγητές διαιτησίας  γι αυτό να έρχεστε στις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της Δευτέρας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


 Δολοφόνος σημαίνει αυτός  που σκόπιμα και εκ προμελέτης αφαιρεί τη ζωή κάποιου άλλου Όσο και να προσπάθησα  αυτόν τον χαρακτηρισμό που έδωσες στον εαυτό σου δεν μπόρεσα να τον βρω πουθενά. 
Θα ήθελα να μας έλεγες κ. Γκολφινόπουλε γιατί χάθηκες από το ποδόσφαιρο; Είσαι υποχρεωμένος να γνωρίσεις τους λόγους στους φιλάθλους. 
Διευθυντής της σχολής διαιτησίας είναι ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας  Δημήτρης Γκρούτσης Και  αν ο μαθητής  δεν εμπνευστεί από το δάσκαλο είναι όπως λέει ο Αμερικανός λόγιος Horace  σαν να σφυρηλατείς ψυχρό σίδερο. 
Γνωρίζεις ότι ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης με δημόσιες του δηλώσεις αμφισβήτησε τον ανδρισμό  των Κορινθίων διαιτητών  Και το εξαπτέρυγο του Λουδοβίκου 14 ο πρόεδρος Χρήστος Βλαχοπάνος δεν τόλμησε να πει ούτε λεξούλα  να υπερασπιστεί  τους συναδέλφους του. Θα τους διδάξουν οι καθηγητές ότι ο Γιάννης Νεοφυτιάδης έχει το δικαίωμα να δίνει πέναλτι όταν η μπάλα είναι εκτός παιδιάς. Θα τους διδάξουν οι καθηγητές ότι προνόμιο να διαιτητεύσουν τον Π Α Σ Κόρινθο έχουν μόνο ο Καρακάσης  Φραντζής  Καλαράς που μετά από κάθε αγώνα αναστενάζουν και τα τσιμέντα των γηπέδων .  Αν δεν υπάρχουν  τα αρνάκια  που θα περιμένουν  να τα σφάξουν και να γδάρουν οι εκδορείς διαιτητές 
Αυτή είναι η διαιτησία της Κορινθίας Ανδρέα Γκολφινόπουλε. Που ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ένωσης Δημήτρης Μπίτσιος να τους αμφισβητεί τον ανδρισμό τους και ένας δεν επαναστατεί 
Καλή νύχτα  κορινθιακή Διαιτησία