Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο χρόνος τιμωρεί αυτούς που δεν σέβονται τις αξίες



Αυτοί οι δυο γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας 







  Ο Δημήτρης  Μπινιάρης  ο δικαιωμένος πρόεδρος της Κορίνθου 06

                                  

Την ποδοσφαιρικά περίοδο 2017--2018 ο Λουδοβίκος  14 έκανε όργια
προκειμένου να βγάλει πρωταθλήτρια τον Π Α Ο Οχλοκράτη ενώ δεν είχε την δύναμη να κρατηθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Και τώρα που δεν έχει την σκανδαλώδη υποστήριξη του Λουδοβίκου 14 φαίνεται η γύμνια του Και τολμά να βγάλει ανακοίνωση και μάλιστα με κεφαλαία μάλλον για να κάνει εντύπωση ο κ. Γ@Μ@Ω και ο θεωρητικός του όχλου Λέκκας 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΚΑΙ Α’ ΒΟΗΘΟΥ ΖΗΡΔΑ(ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟ-ΚΕΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΙΩΠΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΚΑΜΑΡΗ(ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ)ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 7/10/2018 ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΣ «ΣΚΕΨΕΙΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ. 

Τι να πρώτο γράψει ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 για αδικίες που θα γέμιζε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια που ανέδειξε έναν σκηνοθέτη τον Λουδοβίκο 14 που όταν το Κανάλι του Σούπερ τον γύρευε για να του ανακοινώσει ότι θα κάνει μετάδοση του αγώνα Κόρινθος 06 με τον Π Α Σ Οχλοκράτη και  όταν τον βρήκανε δήλωσε ψευδώς ότι βρίσκετε εκτός Κορινθίας Και δεν είπε από δόλο τι πρέπει να κάνει το κανάλι για να μπορεί νόμιμα να μεταδώσει τον αγώνα Όλα αυτά σκόπιμα τα σκηνοθέτησε γιατί ο Π Α Σ Οχλοκράτης δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την ομάδα Κόρινθος 06 αφού σε τρία παιχνίδια δέχτηκε 9 τέρματα βάζοντας 3 και το ένα που ήταν σε θέση οφσάιντ Και στο επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου γύρου η επιτροπή έβαλε τον εκδολρέα Καλαρά που κατόρθωσε στο 90 να δεχτεί επίθεση από τους παίκτες της Κορίνθου αφού σφύριξε σε μια φάση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Οχλοκράτη και δεν υπήρχε κανένας παίκτης να μαρκάρει αντίπαλο. 
Τι να πούμε για τον αγώνα Π Α Σ Οχλοκράτης --Πέλοπας που ντρόπιασε το ποδόσφαιρο γενικώς. 
Κανένας ξυλοπόδαρος δεν μπορεί να λάβει μέρος σ αγώνες Και εσείς νομίζατε κλέβοντας τον τίτλο από τον Μπινιάρη θα κάνατε εμφάνιση στο πρωτάθλημα. 
Μα ο Βαζέχα δήλωσε ότι υπάρχει όχι σωστή προπόνηση στο Π Α Ο Οχλοκράτη   
Έχοντας στου δυο αγώνες δυο ήττες υπάρχει δικαίωση του προέδρου της Κορίνθου 06 που ενώ είχε ομάδα να φθάσει πολύ ψηλά  με τις κλοπές που έκαναν  πέτυχαν να γελοιοποιηθούν