Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ακούω ...βλέπω...και γράφω χωρίς να προσθέσω ή να αφαιρέσω το παραμικρό


Βλέπω την βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και παρατηρώ  την ομάδα του χωριού μου την Κλένια και έχει κάνει ταμείο μόνο ένα βαθμό Αφού έχει φέρει στο γήπεδο της μια ισοπαλία και μια ήττα  εκτός και με πολύ μεγάλο σκορ και κατέχει την 14 θέση της βαθμολογίας. Και ερχόμαστε στον γείτονα μας στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τέσσερις βαθμούς μια νίκη και μια ισοπαλία Και οι Άγιοι Θεόδωροι στην 13 θέση με μια ισοπαλία Και άφησα τελευταίο τον Σαρωνικό που έχει δυο ήττες.και κατέχει μαζί με την Ελλάδα Βέλου τις δυο  τελευταίες θέσεις. Αλλά αν έχει την περσινή επέλαση του δέκα αγώνες δέκα νίκες ακόμα και πρωτάθλημα χτυπά. ο Σαρωνικός Και αναφέρομαι στις τέσσερις ομάδες  Κλένια Ατρόμητο Άγιοι Θεόδωροι και Σαρωνικό που ανέβηκαν  στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Τώρα για την Ελλάδα Βέλου υλοποιείται η λέξης αχάριστος  Μπορεί να γυρνά αλλά δεν ξεχνά ο Λουδοβίκος 14 Μόνο μηνύσεις  δεν υποβάλει  γιατί γνωρίζει ότι θα εκτεθεί 





Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομαΆκουσα ότι την ομάδα του Π Α Σ στη Χαλκίδα την συνόδεψαν πολλοί φίλαθλοι και νόμισα ότι και πάλι ο Π Α Σ γράφει καινούργια ιστορία στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας.Και όταν είδα την φωτογραφία που δημοσίευσε φιλικό μπλοκ  του Π Α Σ τρόμαξα. Και θυμήθηκα τα λόγια κάποιου σοφού που υποστηρίζει  ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια. Και κάνω μια πρόβλεψη ότι η ομάδα με τον ίδιο προπονητή δεν θα τερματίσει αλλά θα εγκαταλείψει Επιτέλους πότε θα καταλάβει ο όχλος ( δεν είναι δικός μου χαρακτηρισμός αλλά του δικούς  των του Λέκκα ) ότι ο κ. Γ@Μ@Ω δεν κάνει για την θέση του προπονητή όταν πίσω του δεν έχει αβάντα. 


Πρέπει αυτοί που αποτελούν την επιτροπή ορισμού διαιτητών στην ένωση να σεβαστούν το ρόλο τους που μπορεί κάποιοι να τους όρισαν αλλά επιτέλους πρέπει να σέβονται και την αποστολή τους και τους εαυτούς των την ώρα που γράφουν τα ονόματα των διαιτητών προκειμένου να διευθύνουν ένα αγώνα. Δεν μπορώ να καταλάβω κανένας δεν έχει παρακολουθήσει τον διαιτητή Βούλγαρη ότι το παιδί αυτό δεν κάνει για διαιτητής.