Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Έτσι διοικείται το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και κανένας δεν επαναστατεί. Ντροπή !!!


Από τον Αγιασμό  σας πρόεδρε των Διαιτητών απουσίασε ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης  Δημήτρης  Μπίτσιος που αμφισβήτησε τον ανδρισμό σας.


                                  Αποτέλεσμα εικόνας για Γέλια
Όταν κάποιος δει το VIDEO του Αγιασμού των διαιτητών και γνωρίζεις τι συμβαίνει στην πραγματικότητα σου έρχονται γέλια και βγάζεις συμπεράσματα ότι αυτοί που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στερούνται σοβαρότητος.
Ο πρόεδρος των Διαιτητών Χρήστος Βλαχοπάνος που είναι και πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά δέχτηκε να βγει φωτογραφία με τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης Δημήτρης Μπίτσιος 


που είπε για τους διαιτητές "Θα τους Γ@Μ@ και θα με πληρώνουν." Και αυτόν τον άνθρωπο τον υβριστή σας όχι μόνο τον ανέχεστε αλλά τον επισημοποιείτε αφού δέχεστε να βγείτε μαζί του φωτογραφία χωρίς να τον αποδοκιμάσετε. Ερωτώ αυτός ο συνάδελφός σας μπορεί να σας εκπροσωπεί.
Και τολμά ο Λουδοβίκος 14 που τον ψήφισαν το 66,67% των σωματείων του νομού μας να υποστηρίζει ότι το επίπεδο των διαιτητών της Κορινθίας είναι το καλύτερο. Και προκλητικά μετά τον "ιστορικό" αγώνα Π Α Σ Οχλοκράτης --Κόρινθος 06( που αποτελεί στίγμα για την Κορινθιακή διαιτησία ) πήρε τον εκδορέα διαιτητή του αγώνα αυτού Λευτέρη Καλαρα  μαζί του να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου Α Ε Κ -- Π Α Ο Κ 
Και συνέχισε την πρόκληση αφού τον είχε  ομοτράπεζος όταν πήγε στην Πέραχωρα για να συναντήσει τον κ. Βασιλείου Δημήτρη πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πέραχωρας. 
Όμορφος κόσμος ηθικός Αγγελικά πλασμένος