Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Νίκο Σταυρέλη πρέπει να ντρέπεσαι για την εισήγηση που έκανες και πιστεύω ότι θα σε κυνηγά





Αν νοιώθεις υπερηφάνεια για τους προγόνους σου, μη στερήσεις αυτήν τη δυνατότητα και από τους απογόνους σου.


                      
Δημιούργημα των παιδιών του όχλου του κ. Λέκκα είναι η φωτογραφία αυτή Που τιμωρούνται από τον πειθαρχικκό Κώδικα της Ε Π Ο. Που έχουν ασυλία από τα όργανα τα ανύπαρκτα της ένωσης 

  
Νίκο Στραυρέλη 



 Όταν έμαθα ότι έχεις καταγωγή  από την Μυτιλήνη  αισθάνθηκα   υπερηφάνεια  γιατί πίστευα ότι κάτι θα είχες κληρονομήσεις από τις ρίζες των προγόνων σου. Γιατί εμείς που μεγαλώσαμε με τα κύματα του Αιγαίου είμαστε ασυμβίβαστοι Μπορεί να τα χάσουμε όλα αλλά ποτέ δεν θα υποχρεωνόμαστε όχι να κερδίσουμε μια δημαρχία αλλά όλα τα αξιώματα για να κάνουμε μια εισήγηση και να την δημοσιοποιήσουμε  με μια ανακοίνωση που είμαι σίγουρος ότι τώρα θα ντρέπεστε όλοι που την προκαλέσατε Και δέχομαι να αντιμετωπίσω όποιον έχει διαφορετική γνώμη.         
Γράφει ο 


Σταυρέλης

Κάποτε (από το 2007 μέχρι και το 2013) Ο Δήμος μας έδινε ετήσια επιχορήγηση στην ομάδα της Κορίνθου 50.000 € όταν το ταμείο του Δήμου ήταν μεταξύ 6-9 εκατομμυρίων.
Σήμερα με ταμείο 26,5 εκατομ. ο Δήμαρχος αρνείται πεισματικά να επιχορηγήσει ο Δήμος την μοναδική ομάδα του Δήμου μας στη Γ΄ εθνική.
Κατά τα άλλα βοηθάει το κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Φυσικά της επιχορήγησης έχουν στερηθεί όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία τη τελευταία 5ετία.
Χθες το βράδυ ζήτησα ονομαστική ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιχορήγηση της ομάδας της Κορίνθου με το ποσόν των 30.000 € για να συμβάλει ο Δήμος στα μεγάλα έξοδα της ομάδας.
Ο Δήμαρχος για άλλη μία φορά αντιστάθηκε.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Τιμή και δόξα στον Δήμαρχο Κορινθίων που αντιστάθηκε Που από τότε που έγινε Δήμαρχος τώρα τελευταία πήγα μια φορά σε μια συνέντευξη που έδωσε που τον βρίζανε χυδαία οι φίλαθλοι της ομάδας του Π Α Σ Κόρινθος Και το έκανα αυτό γιατί ήμουνα ¨"ομοιοπαθείς " αφού τα επιστρατευμένα  από τον κ. Λέκκα γραμματέα της ομάδας παιδάκια  έβριζαν την πεθαμένη μάνα μου με το επαίσχυντο " Νικηφόρε σ αγαπούμε την μάνα σου γαμούμε" Μα ο κ. Λέκκας παρουσία του δικού σας Μουρούτσου που έμαθα είναι μέσα στους 16 που ψήφισαν να δώσετε 30. 000 ευρώ ή σε δραχμές 10.200.000 που είπε Θέλει τους φιλάθλους της Κορίνθου όχλο και να είναι οχλοκράτης ο Π Α Σ. Και αυτό όχι μόνο το δέχτηκε ο κ. Μουρούτσος αλλά αλλά συμφώνησε να τους δοθεί η επιχορήγηση και δεν ντρέπεται που ζει σε μια δημοκρατική χώρα. 
Γράφετε ότι παίζει στην τρίτη κατηγορία. Και τους κατηγορώ με αρχηγό τον Τσιχριτζή κλέψανε τον τίτλο από την Κόρινθο 06 και κανένας δεν νοιάζεται να απαντήσει. Επομένως εκεί που βρίσκεται  δεν είναι με την αξία του. Και το έχω γράψει πολλές φορές και απορώ πως δεν το έχουν διαβάσει αυτοί που τόσο εύκολα μοιράζουν τα χρήματα των δημοτών που δεν είναι δικά τους Αν περάσει σε δεύτερη ψηφοφορία αυτό το παράλογο αίτημα Αυτούς που θα το ψηφίσουν τα ονόματα τους θα τα μάθει όλη η Κορινθία. Επειδή πρέπει να γνωρίζουν όλοι ποιος σέβεται τα χρήματα τους. 
Αυτά τα παιδάκια που θέλουν να τα κάνουν όχλο που σημαίνει χωρίς έλεγχο έγραψαν στο τοίχο του σπιτιού μου 










Και κανένας Κορίνθιος δημοσιογράφος δεν έγραψε το παραμικρό και ούτε η ανύπαρκτη διοίκηση του Π Α Σ Οχλοκράτη να ζητήσει συγνώμη γι αυτά που έλεγαν τα κατευθυνόμενα παιδάκια που με τα χρήματα των δημοτών κάποιοι θέλουν να τα κάνουν αλητάκια. 
Γράφεις υποψήφιες Δήμαρχε Κατά τα άλλα βοηθάει το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αν η κόλα μ αυτά κοκκίνιζε  το χαρτί της ανακοίνωσης θα έπιανε φωτιά. Στη θητεία του Νίκο Σταυρέλη πόσα γήπεδα έκανε ο Αλέκος Πνευματικός; Αν μπορείς δώσε την απάντηση. 
Γράφει ο 

Σταυρέλης

.
Η ψηφοφορία έδειξε 16 υπέρ της πρότασής μου και 12 κατά (πρόταση Δημάρχου).
Όπως καταλαβαίνετε για άλλη μία φορά ο κ. Δήμαρχος υπέστη πολιτική ήττα.
Επειδή όμως το θέμα ήταν έκτακτο (απαιτούντο 17 ψήφοι) η απόφαση δεν είναι νόμιμη.
Δεσμευτήκαμε να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο με τη συλλογή υπογραφών να φέρει το θέμα εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτό που ονομάζεις πολιτική ήττα Νίκο Σταυρέλη  του Δημάρχου εγώ το χαρακτηρίζω ντροπή  για σένα και αυτούς που παρέσυρες Αύριο παίρνεις την έγκριση  και σου δίνουν τα 30.000 ευρώ σε ποιους θα τα δώσεις γιατί μέχρι σήμερα κανένας δεν γνωρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που ονόμασαν με τις ευλογίες του Μουρούτσου  Π Α Σ Οχλοκράτη. Αλήθεια θα πληρώσετε τα χρήματα που χρωστάνε όπως δημόσια δήλωσε ο ποδοσφαιριστής Βαζέχα αυτός και άλλοι παίκτες έμειναν απλήρωτοι. Και τους υποχρέωναν να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό τον χειμώνα.Και ενώ δημόσια δήλωσε ο κουμανταδόρος που μου συστήθηκε ως κ. ΓΑΜΑΩ ότι θα τους μηνύσει  δεν τόλμησε ούτε έξω από την πόρτα του εισαγγελέα να περάσει.. Και ξέρετε γιατί ζητάνε τα χρήματα από τον Δήμο; Γιατί ανέλαβαν να διοικήσουν μια ομάδα χωρίς να έχουν τα οικονομικά αλλά ούτε τα διοικητικά προσόντα 
Και απορώ γιατί δεν επαναστατούν οι δημότες.εναντίον  αυτών που τους ψήφισα και θέλουν να πετάξουν τα δικά τους χρήματα .   

Νίκο Σταυρέλη και όσοι παρέσυρες

Ρωτήστε αυτόν που παρουσιάζεται ως κουμάντο στην ομάδα που εμένα μου συστήθηκε ως κ. Γ@Μ@Ω  τι θέση έχει στην ομάδα του Π Α Σ Οχλοκράτη ( γενικός της γραμματέας την βάφτισε  έτσι)Το επάγγελμα του και να δημοσιεύσει την φορολογική του δήλωση μια και αυτός θα παραλάβει τα 30.000 ευρώ ή 10.200.000 δραχμές   
Είναι αλήθεια ή ψέματα  ότι ζήτησε από βιοπαλαιστή  για να δώσει ελευθέρα στο παιδί του 7.000 ευρώ;Ηλικία παιδιού 13!!!
Γιατί διέκοψε ο Παναθηναϊκός την συνεργασία μαζί του που συμφωνία που είχε συνάψει με την Ακαδημία  Λεχαίου που δχιοικεί. 

Αξίζει να πεταχτούν 30,000 ευρώ σε μια ομάδα  αγωνιστικά  και διοικητικά ανύπαρκτη;