Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Έχασε ο Παννεμεατικός 2-3 ενώ προηγείτο του Ζευγολατιού με 2-0

Maya AngelouΕπιτυχία είναι να σ’ αρέσει ο εαυτός σου, να σ’ αρέσει αυτό που κάνεις και να σ’ αρέσει ο τρόπος που το κάνεις.



                     


Την περασμένη Πέμπτη έγραφα 

Η ομάδα της Νεμέας στους δυο αγώνες που έδωσε είχε μια δύσκολη νίκη με τον τελευταίο της βαθμολογίας Σαρωνικό και μια ήττα με το ίδιο σκορ 1-0 με την ομάδα του Αστέρα Δερβενίου. Που ομολογώ μου έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα αυτό. γιατί παρακολούθησα δυο φιλικούς αγώνες του Παννεμεατικού και πίστευα ότι πολύ δύσκολα θα έχανε βαθμό και εδώ έχουμε βαθμούς 
Να γιατί επιμένω ότι οι μεταγραφές που κάνει η διοίκηση της ομάδας αυτής δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα αν αυτοί που διοικούν και οι παίκτες δεν καταλάβουν ότι έχουν ομάδα ικανή να κόψει πρώτη το νήμα. Και αυτό θα γίνει αν όλοι πιστέψουν ότι η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα δεν είναι τυπική. 
 Και από την άλλη η ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού αν και δεν είμαστε στην εποχή .του Βιομήχανο Πισιμίση που ο Μιχάλης Τσιχριτζής αναγνώριζε ότι τον έκανε πρόεδρο της ένωσης και γι αυτό αλώνιζε τους τίτλους. Τώρα πέτυχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του και ο έξυπνος Αρκάς αφού τον ψήφισαν οι αφελείς Κορίνθιοι μη έχοντας ανάγκη την ομάδα την παράτησε. Και μπήκαν τώρα στην διοίκηση οι ιδεολόγοι και που όμως δεν έχουν την δύναμη την οικονομική αλλά πιστεύουν στο ποδόσφαιρο.

Και συνεχίζει ο Νικηφόρος 

Έμαθα από παιδί να πολεμώ για την αλήθεια αφού τα βιβλία του Καζαντζάκη και ο λόγος του Χριστού δεν μου το δίδαξαν αλλά μου την φύτεψαν 
Ναι πιστεύω ότι η Νεμέα είναι μια εστία ποδοσφαιρική Που όμως δεν το έχουν καταλάβει αυτοί κατά καιρούς διοικούν.Οι μεταγραφές μόνες δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα χτυπήσει  το πρωτάθλημα αν οι παίκτες δεν ενσωματωθούν με την ομάδα. Και αυτό το πετυχαίνει ένας όχι μεγάλος αλλά προσγειωμένος προπονητής. Που δεν θα επιδιώξει να μαλώσει με τον πρώτο παίκτη αλλά να γεφυρώσει τον αναπληρωματικό με την βεντέτα. Και αυτό το έχει πετύχει ο Παντελής Κολλιάκος γιατί εκτός που υπήρξε καλός παίκτης είχε την τύχη να έχει πατέρα τον Νίκο από τον οποίον πήρε την λεβεντιά και την αξιοπρέπεια  που αν δεν τα έχεις αυτά τα δυο  τίποτα δεν μπορείς  να πετύχεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Ξεκίνησε από τον Ισθμιακό και αφού τον ανέβασε στην πρώτη κατηγορία στην συνέχεια τον έφτασε μετά από μερικά παιχνίδια ακόμα και πρώτο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Και  με την άδεια του προέδρου του Ισθμιακού πήγε στο Α Ο Ζευγολατιού που κατόρθωσε και τον κράτησε στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας αφού ειχε πάρει ως προπονητές μερικά ονόματα . Φεύγοντας ο βιομήχανος Πϊσιμίσης η ομάδα έπαθε μεγάλο στραπάτσο. Και ενώ μπορούσε να φύγει κάθισε με τα σημάδια της αποτυχίας να είναι εμφανή. Και ενώ όλοι περίμεναν την καθίζηση του Α Ο Ζευγολατιού  παίζει με τον Πέλοπα και φέρνει ισόπαλο αποτέλεσμα Παίζει με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου και την νικά με 5-1. Και έρχεται ο αγώνας με τον Παννεμεατικό την ομάδα που έκανε τις μεταγραφές που έμεινα μεταγραφές. Και από την άλλη ο Α Ζ Ο Ζευγολατιού που έκανε δυο μεταγραφές Κριαράς και Παππάς που έχουν κάποια ηλικία Και στα χέρια του Παντελή έφηβοι γιατί δεν έκανε τον δάσκαλο αλλά τον φίλο. Και ενώ έχανε μέχρι το 70 λεπτό με 2-0 ένα σκορ ασφαλείας στο τέλος βγήκε νικήτρια η ομάδα του Ζευγολατιού με 2-3 γιατί ο προπονητής και η ομάδα είναι ένα.Και εδώ η μαεστρία του Παντελή τα δυο τέρματα να τα πετύχει ο Παλιός που τον έβαλε μπροστινό. Και ένα ο Λιλιός που τον είχα καμαρώσει όταν ήταν αμούστακο στην Κόρινθο 06 που ξυπνούσα πρωί για να πάω να τους καμαρώσω. 
Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θα κάνετε φίλοι της Νεμέας ομάδα γιατί έχετε νοοτροπία που δεν ταιριάζει στο ποδόσφαιρο,