Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Και στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Β κατηγορίας γίνονται ωραία παιχνίδια.


Πρόεδρε Δημήτρη Βασιλείου ματαιοπονείς που πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις ποδόσφαιρο στην Πέραχώρα χωρίς να έχει δικό της γήπεδο. 

Παρακολούθησα τον αγώνα Πέραχώρας με την ομάδα του Πανευρωστηνιακού στο ωραιότερο γήπεδο του νομού μας που βρίσκεται στα Ίσθμια και φέρει το
όνομα του φίλου μου Γιάννη Στέφα. Και που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της Πέραχώρας που απέχει από το χωριό 20 χιλιόμετρα. Και ενώ αν ο αγώνας γινόταν στην Πέραχώρα θα είχαμε 300 φίλαθλους και άνω  στα Ίσθμια ούτε σαράντα  Και το τραγικό ούτε ένα παιδί. Που σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο πεθαίνει στην Πέραχώρα γιατρέ μου.Βέβαια ότι και να γράψω κανέναν δεν συγκινώ γι αυτό τώρα που έρχονται οι εκλογές ας τιμωρήσουν αυτούς που δεν θέλουν γήπεδο στην Πέραχώρα. 
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός και υλοποιήθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου. Όποιος χάνει ευκαιρίες στο τέλος δέχεται το τέρμα. Και περίμενα την ήττα για την Πέραχώρα. 
Διέκρινα μια αμφισβήτηση για την διαιτησία του Κλεπετσάνη και την πλήρωσε ο επόπτης. Επειδή βρισκόμουν 30 μέτρα από το σημείο που έγινε η φάση και επομένως έχω  δική μου γνώμη. Ναι ήταν πέναλτι αλλά επειδή ο διαιτητής ήταν μακριά και η γενική του εικόνα δεν μπορώ να τον καταδικάσω για  ένα λάθος που μπορεί να ήταν αποφασιστικό πλην όμως δηλώνω ότι ήταν ανθρώπινο και όχι σκόπιμο. Ορισμένοι άσχετοι έβριζαν τον επόπτη Έπρεπε όμως να ξέρουν ότι γνώμη για ένα πέναλτι έχει ο επόπτης αν ερωτηθεί. Οι βοηθοί του διαιτητή ήταν άψογοι. 
Μαι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή της Πέραχώρας  Γιώργο Καριώτη που έστω και αργά σταμάτησε τον τερματοφύλακα του να μιλάει συνεχώς και να καθορίζει τις κινήσεις των παικτών Είχα αποφασίσει αν συνέχιζε θα έφευγα,