Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Το Ζευγολατιό που προπονεί ο Κολλιάκος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που προπονεί ο Αλεξανδρής.


Αποτέλεσμα εικόνας για Αλεξανδρής
Δυο πολύ καλοί παίκτες ιπου διαφήμισαν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και
τώρα προσπαθούν να διακριθούν στο χώρο του προπονητή.  Βέβαια ένας καλός παίκτης δεν είναι απαραίτητο να γίνει και καλός προπονητής. Γι αυτό έχουμε πολλά παραδείγματα μεγάλων παικτών που δεν έγιναν καν προπονητές και αυτοί που επιχείρησαν δεν έφτασαν ψηλά
Και εδώ έχουμε τον Παντελή Κολλιάκο  που έχει μια παρουσία στη θέση του προπονητή πολύ πετυχημένη και σήμερα οδηγεί την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού  σωστά με αποτέλεσμα να έχει σήμερα στην τρίτη αγωνιστική επτά (7 ) βαθμούς Και αυτό που έχει μεγάλη σημασία έχει αναλάβει ομάδες που δεν διαθέτουν ισχυρές μονάδες και έχει κατορθώσει να σχηματίσει ομαδικό σύνολο και μ αυτό πετυχαίνει οι ομάδες που προπονεί να διακρίνονται. Νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας πολύ καλός  προπονητής και να τον δούμε και σε μεγάλες ομάδες του κέντρου.

Και από την άλλη έχουμε τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που μπορεί αυτή η ομάδα να κερδίσει τον καλύτερο και να χάσει από τον χειρότερο. Η δε διοίκησης του παράδειγμα αγωνιστικότητας Την μια να χαρακτηρίζει την διοίκηση της ένωσης υποανάπτυκτους και από την άλλη να ψηφίζει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό Αυτός ήταν ο λόγος που προέτρεψα τον Αλεξανδρή να μη αναλάβει την θέση του προπονητή. Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού και τον Ηρακλή τον προπονεί ένας που υπήρξε μεγάλος παίκτης και τώρα θέλει να προσφέρει από την θέση του προπονητή.   























\