Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ποιος ποιον δουλεύει μάγκες της οδού Νοταρά 487


Σε πήρανε χαμπάρι και σπάνε πλάκα μεγάλε σκηνοθέτη 

Οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας  της  Ε Π Σ Κορινθίας.

Α όμιλος
1—Αστέρας Κορίνθου 2—Αετός Αγγελοκάστρου 3—Ακαδημία  Λεχαίου  4—ΑΠΕΣΣΑ  5—Βελλερεφων 6—Π Α Ε Κύψελος  7-Ποςειδών Κυρά Βρύσης 8—Περφόοδος Αγίου Βασιλείου 9—Σοφικό 05
Β όμιλος
1-Αετός Κρυονερίου 2-Αναγέννησης Κιάτου 3- Α Ο Λαύκα  4-Λυκοποριά 5- Νέοι Στιμάγκας 6-Παμφενεατικός 7—Προοδευτική 8- Ρομά 9-Σπαθοβούνι 10-Ταρσινά 97
Όσο και να προσπάθησε ο Νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Λουδοβίκος 14 να τα κρύψει ο φίλος μου Στρατής με πληροφόρησε που θα μπορέσω να βρω την κλήρωση της τρίτης κατηγορίας που τα λυκόπουλα της Κορινθιακής δημοσιογραφίας δεν τόλμησαν να δημοσιεύσουν.
Όσο και να αγωνίστηκε ο Λουδοβίκος 14 δεν μπόρεσε να κρύψει την γύμνια που οδήγησε το ποδόσφαιρο στο νομό μας
Κατά το περσινό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας οι ομάδες που λάμβαναν μέρος περισσότερες από φέτος για υλοποιήσουμε το κάθε πέρσι και καλύτερα.
Στο πρώτο όμιλο μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν είναι και ο Απόλλων Κυρά Βρύσης που το αφεντικό του ο ενωσιακός προπονητής τον πήρε από την δεύτερη κατηγορία για να τον πάει στην Τρίτη Αυτό δεν γνωρίζουμε αν το έχει το δικαίωμα και καλό  θα είναι να μας ενημέρωνε ο φορέας που σύμφωνα με την ψήφο 38 μελών έχει την νομιμότητα να οδηγεί το ποδόσφαιρο σε μαρασμό. Γιατί έχουμε και άλλη περίπτωση αυτή του Σπαθοβουνίου που  εδώ έκαναν μεγαλύτερο άλμα αφού αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Και ξαφνικά άφησε κάτι που έδωσε τα πάντα για να φτάσει εκεί. Και οι δύο ομάδες ελευθέρωσαν τους παίκτες τους  και να δούμε με ποιους θα αγωνιστούν. εκεί θα φανεί το σκηνοθετικό έργο του Λουδοβίκου 14.

Στην ίδια κατηγορία  είναι και η ομάδα των Ρομά που και αυτή αφού ψήφισε τον Λουδοβίκο 14 σταμάτησε την ενεργό δράση Και επανήλθε για να σώσει τον Νεκροθάφτη. Έχουμε λοιπόν τρεις ομάδες που ήρθαν από ανώτερες κατηγορίες δυο λιγότερες που μας κάνουν σύνολο 16 που θα μπορούσαν να κάνουν έναν όμιλο Αλλά να πήγαινε το Αγγελόκαστρο στην Λαύκα δεν γινόταν. Το να συνεχίσουν ορισμένες ομάδες μέχρι το τέλος δεν το νομίζω. Με όλες τις αλχημείες η ένωσης παρουσιάζει σύνολο σωματείων 49 ( Πρώτη κατηγορία 16 δεύτερη 14 μείον 2 τρίτη κατηγορία 19 μείον 2 ) τέσσερις ( 4 ) λιγότερες.