Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Η διάλυσης του Κορινθιακού ποδοσφαιρου το αποδεικνύω με στοιχεία

                       Αποτέλεσμα εικόνας για Παιδι΄να παίζουν ποδόσφαιρό

Κάποτε όλες οι ομάδες είχαν παιδικά τμήματα και όταν ο ενωσιακός προπονητής  καλούσε παίκτες για την μικτή ιδίως στις παιδικές ηλικίες 

Και διαβάζω μια ανακοίνωση της ένωσης που ο Ενωσιακός  προπονητής (που η ένωσης έχει ορίσει γιατί τους ψήφισε ) καλεί είκοσι τρεις ( 23 ) παίκτες ηλικίας κάτω των 14 χρόνων.Και διαπιστώνω ότι αυτά τα παιδιά προέρχονται από έξι ομάδες ενώ υπάρχουν σήμερα σαράντα εννέα (49 ) με τις αλχημείες που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι της οδού Νοταρά 48 που έχουν ως έμβλημα την Αναγέννηση Που τώρα προσετέθησαν καινούργια άτομα που ήταν υποψήφιοι με την Νέα Πορεία 

και θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Σπύρου Νίκα που δικοί του άνθρωποι όπως βλέπετε στην φωτογραφία  ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ να διαλύσουν το έργο του που χρειάστηκε τριάντα πέντε (35 ) χρόνια για να δημιουργήσει.
Και έτσι ο ενωσιακός προπονητής κάλεσε  έξι (6 ) παιδάκια από την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου και άλλα τόσα από την ομάδα του Πέλοπα. Κιάτου.
Επτά (7 ) παίκτες από την Κόρινθο 06 Δυο (2 ) παίκτες από τον Τενεάτη και από έναν από την Ελλάδα Βέλου και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Τώρα θα ήθελα κάποιος να μας απαντήσει αν αυτό το κάλεσμα σημαίνει ότι υπάρχει παιδικό ποδόσφαιρο ; Τι είναι αυτό που η επιλογή περιορίστηκε στα επτά ( 7 ) σωματεία Απλά δεν υπάρχουν σωματεία όπως παλιά που ασχολούνται με τα παιδιά αφού δεν μπορούν να συντηρήσουν την ομάδα  που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα όπως το Σπαθοβούνι  και η Δάφνη Εξαμιλίων που είχαν μεγάλη υποδομή. Να γιατί επιμένω αν δεν φύγει ο Νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Λουδοβίκος 14 εξαφανιστεί.