Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Γιώργο Τσουμάνη ο πρόεδρος των προπονητών είναι εξουσία για να προστατεύει το ποδόσφαιρο.


Η εξουσία δεν διαφθείρει τους ανθρώπους, οι άνθρωποι διαφθείρουν την εξουσία.





Πρόεδρε των προπονητών Γιώργο Τσουμάνη ο μαζί σας εικονιζόμενος ονομάζεται ο κ. Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε) και είναι το κουμάντο στην ιστορική ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος .

Που βγήκε ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Π Α Σ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ο υιός του Βαζέχα και δήλωσε ότι αυτός και άλλοι παίκτες ήταν απλήρωτοι.Και ότι χειμώνα καιρό έκαναν μπάνιο με κρύο νερό. 
Ο κ. Γ@Μ@Ω δήλωσε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και θα του υποβάλει μήνυση Και θα είναι αυστηρός στους αχάριστους. Μέχρι σήμερα καμία μήνυση δεν έχει καταθέσει ο ιστορικός Π Α Σ Βέβαια όλα αυτά πρέπει να τα γνωρίζεις γιατί αν ισχυρισθείς ότι δεν γνωρίζεις τίποτα τότε ο τίτλος του προέδρου των προπονητών  δεν σου ταιριάζει. Μπορείς να βγαίνεις φωτογραφία με κάποιον που ενώ τον κατηγορούν ( αφού ασκεί και καθήκοντα γενικού κουμανταδόρου ) αυτός δεν τολμά να  μηνύσει. τον κατήγορο του  Οι άνθρωποι που ασκούν εξουσία πρέπει να προσέχουν γιατί έχουν δύναμη που την αντλούν από  την θέση  τους που την έχουν παραχωρήσει τα μέλη  του συλλόγου προπονητών