Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Χρήστο Αναγνωστόπουλε: ακόμα μετά την σημερινή σας εμφάνιση πιστεύεις ότι αυτά που γράφω μου τα υπαγορεύουν προπονητές;

                                                   
Γιώργο Δέδε το ποδόσφαιρο είναι δυσκολότερο της πολιτικής 

                                          Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος δεδες Αντιδήμαρχος Λουτρακίου

Είχα γράψει 



Πρόεδρε Γιώργο Δέδε  παρακολούθησα  τον αγώνα του Ολυμπιακού Λουτρακίου 
 με την ομάδα του Εθνικού Ξυλοκέριζας για το  τοπικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Και την περασμένη Τετάρτη τον Ολυμπιακό Λουτρακίου να αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό για το Κύπελλο Κορινθίας. Και στους δυο κέρδισε η ομάδα σου αλλά όπως είχα γράψει για το κύπελλο δεν μας έπεισε Είμαι υποχρεωμένος να το επαναλάβω και για το πρωτάθλημα πάλι δεν μας έπεισε αν και πάλι κατέκτησε την νίκη. Και αν πάμε με τον αγώνα του Πανσολυγειακού   που χάρισε στην κυριολεξία την ισοπαλία αφού έχασε η ομάδα του Σοφικού από τον Άγιο Γιάννη. Παρουσιάζω την εικόνα της ομάδας σου γιατί τιμώ την προσπάθεια σου που είναι τεράστια Με τον κάθε παίκτη να αυτοσχεδιάζει  δεν είναι θέαμα αυτό. Αν οι παίκτες του Εθνικού Ξυλοκέριζας πίστευαν ότι θα μπορούσαν να νικήσουν θα είχατε απώλεια βαθμών.Και οι σωστοί ηγέτες δεν πρέπει να δουν το γάλα να χύνεται  και μετά να κλαίνε.αλλά να μη χυθεί το γάλα. Σας γνωρίζω ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με την ομάδα σας αφού μάλλον έχεις επιλέξει τον δρόμο που θα συνεχίσεις  να βαδίζεις.


Δέχτηκα την επίθεση από τον ποδοσφαιριστή 

σου Χρήστο Αναγνωστόπουλο που μου έγραψε

Christos Anagnwstopoulos · 
Καταρχήν κύριε νικηφόρε επειδη δεν πρόκειται να μπω σε κανέναν διάλογο θα σας απαντήσω σε 2 πράγματα που γράφεται. Πρώτον το ότι αναφέρομαι σε δήθεν προπονητές δεν σημαίνει ότι είναι κατά κύριο λόγο προπονητές.και τον Κολλιάκο και τον περρα που ονομάζεται είναι ειδικά κιόλας άτομα που σέβομαι όσο λίγους στην Κορίνθια ποδοσφαιρικά.και το θεμα το κλείνω εδώ. Και δεύτερον όσο αφορά την συζήτηση που είχαμε στην στρούγκα μπερδέψατε κάτι.λεγομαι Αναγνωστοπουλος και όχι Δασκαλόπουλος.και οι ερώτησεις που μου κάνατε δεν αφορούσαν εμενα και για αυτό δεν ήθελα να σχολιάσω τίποτα

Τον απάντησα καταλλήλως αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα μας αλλά ο Ολυμπιακός  Λουτρακίοου. Για να είμαι βέβαιος πήγα και παρακολούθησα στο Γήπεδο της Αρχαίας ( που είναι το πιο κακότεχνο για τις θέσεις των φιλάθλων ) τους δύο Ολυμπιακούς του Άσσο και του Λουτρακίου. Λυπάμαι ειλικρινά κ. πρόεδρε που χάλασα το απόγευμα μου. Η ομάδα  σας ήταν πολύ χειρότερη Κρίμα Σας εύχομαι να βγείτε πρωταθλητές Αλλά ένα είναι βέβαιο Δεν θα μπορούν να σας παρακολουθήσουν ούτε οι εξέδρες των γηπέδων αν παρουσιάζετε το σημερινό απαράδεκτο θέαμα.