Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Το Σαββάτο και στον αγώνα Α Ο Λουτρακίου με την Θύελλα Πετρίου παρατηρητής τάξεως ήταν ο παράνομος βάσει του πειθαρχικού της Ε Π Ο Δημήτρης Δημόπουλος Ο άνθρωπος αυτός προκλητικά παρανομεί και δεν το κουνάει κανένας. Έπρεπε είχε διαγραφεί. Και μπορεί ένας παράγοντας να κάνει ένσταση όταν ορίζεται σε κάποιον αγώνα Γιατί είναι παράνομος. και αυτό αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις.Γιατί αν κάποιος παραβιάζει τις διατάξεις του Κώδικά της Ε Π Ο δεν μπορεί να παραμένει στους καταλόγους των παρατηρητών. 



Θα θέλαμε να μας έλεγε  από τον Π Α Ο τον Οχλοκράτη πόσα εισιτήρια έκοψαν την Κυριακή  με τον Αιολικό ; Που για πρώτη φορά ο ιστορικός αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της τρίτης  εθνικής κατηγορίας από το οποίο είχε αποβληθεί για πλαστογραφία. Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν υπήρχε κόσμος. Για να αποστομώσουμε αυτούς που κυκλοφορούν όλα αυτά  πρέπει να δημοσιεύσουμε πόσα κόπηκαν Γιατί αν ισχύουν οι πληροφορίες τότε έχουμε αποδοκιμασία του κόσμου στον ιστορικό Π Α Σ Οχλοκράτη Και μια συμβουλή Να κάνετε μήνυση στον Βαζέχα γιατί αν δεν γίνει υπάρχει πρόβλημα και θα γίνουν όλα αυτά που είπε πιστευτά Και τότε αγορά για να πάρετε παίκτες θα είναι η ορεινή Κορινθία μια και η πεδινή σας γνωρίζει. 


Αλήθεια .γιατί κρατάς   κ.Λουδοβίκο  την κλήρωση της τρίτης κατηγορίας μυστική;  Και δεν υπάρχει ούτε ένας παράγοντας να μας πει αν έγινε Τόσο  τρέμετε τγον Λουδοβίκο 14