Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Με χαρακτηρίζουν λίγο χωρίς να με γνωρίζουν Γιατί;


Ποτέ  δεν υποτίμησα κανέναν  αντίθετα όχι με υποτίμησαν αλλά έβρισαν την πεθαμένη μάνα μου 


Πολεμώ με στοιχεία  
Προσθήκη λεζάντας
και με την φωνή μου και την υπογραφή μου 




Διαβάζω:





George Manavis


 αφήστε το Πέτρι κ τον πρόεδρο του είστε πολύ λίγοι απέναντι του ότι πιο γνήσιο υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι κ η ομάδα κ ο πρόεδρος του πετριου κ σας χαλάει την πιάτσα ευτυχώς για εμάς δυστυχώς για όλους εσάς κ οτιδήποτε ψήφισε ψήφισε με τα πιστεύω του και χωρίς να υποκύψει σε καμία βαλίτσα

Απαντάει ο Νικηφόρος 

Δεν έτυχε να σας γνωρίζω κ.Γιώργο και επομένως ποτέ δεν θα έγραφα για σας ότι είσαστε πολύ λίγος. Εκτός και αν με γνωρίζετε και είστε υποχρεωμένος αυτή την άγνοια μου να την "γεμίσετε " γράφοντας που με γνωρίσατε με αποτέλεσμα να σας φανώ λίγος. 
Όπως γνωρίζουν οι πάντες είμαι κάποιας ηλικίας. Αυτό όμως δεν μ εμπόδισε να πάω στο Πετρί για να γνωρίσω πως είναι δυνατόν ένα χωριό με τριακόσιους (300) κατοίκους να έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Όλα αυτά που είδα με θαυμασμό τα παρουσίασα στην τηλεοπτική εκπομπή που έκανα.
Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον κ. Πρόεδρο σας να με πάρει τηλέφωνο σε μια ζωντανή τηλεοπτική μου εκπομπή και να ουρλιάζει που ακόμα δεν κατάλαβα  γιατί είχε νευριάσει. Με αποτέλεσμα να πω στον σκηνοθέτη της εκπομπής να διακόψει τον κ. Τσιχρικτζή. 
Ναι όταν πέτυχε στο 90 φεύγα το νικητήριο τέρμα ο Α Ο Λουτακίου ο πρόεδρος σας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο όταν είχαν φύγει οι διαιτητές και οι ομάδες και φωνασκούσε. Αυτά σας ερωτώ θα μπορούσε να τα κάνει στο Πετρί ο πρόεδρος του Α Ο Λουτρακίου;
Τον πίεσα ποτέ να ψηφίσει στις εκλογές της ένωσης και δεν το θυμάμαι; 
Μέχρι σήμερα δεν ήξερα ότι οι άνθρωποι υποκύπτουν σε βαλίτσες. Μάλλον κάτι εννοείτε το οποίο δεν μπορώ να το πιάσω. Αν αναλύσετε τι θέλετε να πείτε σας δηλώνω ότι όλα θα τα γράψω χωρίς να αναφέρω το όνομά σας.  
Αυτά τα λίγα επί του ΄παρόντος Αν παρουσιάσετε στοιχεία με τα οποία θα αποδεικνύετε ότι είμαι λίγος θα επανέλθω για να απολογηθώ.