Αποτέλεσμα εικόνας για Μεταγραφική έκπληξη με Αλέξη Παινέση ο Παννεμεατικός 2 SHARES 2 Μια εξαιρετική μεταγραφή κατάφερε να ολοκληρώσει ο Παννεμεατικός, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του, τον Αλέξη Παινέση, παίκτη που αν και στις αρχές καλοκαιριού συμφώνησε με την Κόρινθο, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του, στους «βυσσινί». Ο 29χρονος παίκτης, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ με την ίδια επιτυχία, ενώ άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός. Ο Παινέσης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά και την ομάδα της Καλαμάτας. Από εκεί και πέρα, έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα ομάδων όπως ο ΑΟ Λουτράκι, ο ΑΟ Ζευγολατιού, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ο Πέλοπας Κιάτου, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα Κορινθίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πλέον ο Παννεμεατικός δυναμώνει ακόμα περισσότερο και σίγουρα ο τεχνικός του Θοδωρής Λεκουσιώτης, έχει μια ακόμα λύση στα χέρια του, με τον Παινέση να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Δερβενίου.

Μια εξαιρετική μεταγραφή κατάφερε να ολοκληρώσει ο Παννεμεατικός, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του, τον Αλέξη
Παινέση, παίκτη που αν και στις αρχές καλοκαιριού συμφώνησε με την Κόρινθο, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του, στους «βυσσινί».
Ο 29χρονος παίκτης, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ με την ίδια επιτυχία, ενώ άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός.
Ο Παινέσης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά και την ομάδα της Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα, έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα ομάδων όπως ο ΑΟ Λουτράκι, ο ΑΟ Ζευγολατιού, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ο Πέλοπας Κιάτου, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα Κορινθίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Πλέον ο Παννεμεατικός δυναμώνει ακόμα περισσότερο και σίγουρα ο τεχνικός του Θοδωρής Λεκουσιώτης, έχει μια ακόμα λύση στα χέρια του, με τον Παινέση να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Δερβενίου.

Τι υποστήριζε ο Νικηφόρος

Μόνο με μεταγραφές δεν μπορεί κανένας να κάνει ομάδα Και ειδικά έγραψα για την ομάδα του Παννεμεατικού τίποτα δεν μπορεί να πετύχει αν δεν αλλάξεις νοοτροπία. Δυστυχώς εκεί στην Νεμέα η Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας έχει μάθει να συμψηφίζει Θεωρούν επειδή εμείς στην Νεμέα είμαστε μακριά από την οδό Νοταρά 48 μπορεί να έρχεται ο Φραντζής να μας σφάζει  και εμείς για εκτόνωση τον βρίζουμε. Και στο τέλος του αγώνα εμείς κλείνουμε το στόμα και ο διαιτητής Φραντζής και ο παρατηρητής τάξεως  Δημήτρης Δημόπουλος χάνουν τα μολύβια  τους και δεν μπορούν να γράψουν.
Αφού η Διοίκηση δεν αποτελείται από αγωνιστές αλλά από συμψηφιστές  γιατί να απαιτεί την αγωνιστικότητα από τους παίκτες 
Και φτάσαμε στην πέμπτη αγωνιστική και να έχει πετύχει τα παρακάτω αποτελέσματα 
Πρώτη αγωνιστική  Παννεμεατικός -- ΄Σαρωνικός = 1-0
Δεύτερη αγωνιστική Αστέρας Δερβ--Παννεμεατικός =1-0
Τρίτη αγωνιστική Παννεμεατικός- Α Ο Ζευγολατιού =2-3  
Τέταρτη αγωνιστική Άγιος Γεώργιος-Παννεμεατικός=2-0
Πέμπτη αγωνιστική Πέλοπας Κιάτο - Παννεμεατικός= 2-0
Σε πέντε αγώνες πέτυχε μια νίκη και και είχε τέσσερις ήττες 
Έβαλε τρία τέρματα και δέχτηκε οκτώ. Με αποτέλεσμα σήμερα να "στολίζει" την προτελευταία θέση (15 ) με τελευταίο τον Σαρωνικό που είναι και η μοναδική που νίκησε 
Έχω ένα προτέρημα Ποτέ δεν κλαίω επάνω στο χυμένο γάλα  Γιατί απλά φροντίζω να μη χυθεί  Αν αυτό δεν το πετύχω δεν υπηρετεί τίποτα το κλάμα .