Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Φαλτσό ορισμοί και σφυρίγματα που αφορούν την Κορινθιακή διαιτησία.

Η Βοηθός Σαχίνη την οποία την θεωρώ προικισμένη στο πόστο αυτό βλέπουμε να μη ορίζεται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας
Είναι κρίμα αυτό το νέο κορίτσι που είναι ένα γνήσιο ταλέντο να μη του δίνουμε την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά της  
Ο Βοηθός Μιχάλης Καρσιώτης είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον ορίζει η επιτροπή διαιτητή. Αυτός έκανε την επιλογή του Να υπηρετεί την διαιτησία από το πόστο του βοηθού και μάλιστα και πολύ καλά. Γιατί η τοπική επιτροπή επιμένει να τον τοποθετεί στη θέση του διαιτητή που δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. 
Ο Παντελής Χονδρόπουλος που εμείς τον θεωρούμε ότι μετά τον αγώνα Π Α Σ Οχλοκράτη --Κόρινθος 06 δεν έχει θέση στο χώρο της διαιτησίας. Και όμως η επιτροπή τον όρισε στον κρισιμότερο αγώνα της πέμπτης αγωνιστική μεταξύ των ομάδων Άγιοι Θεόδωροι --ΠΑ Σ Κλένια που μια ήττα από οποιαδήποτε ομάδα θα είναι  καθοριστική 
Ο διαιτητής Καρακάσης δεν κάνει ο άνθρωπος για την δουλειά αυτή. Στον αγώνα για το κύπελλο Κορινθίας μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού Άσσου και Α Ο Ζευγολατιού έκανε μια αποβολή με διπλή κίτρινη κάρτα που ήταν υπερβολική. 
Ηρακλής Λεχαίου --Πανευρωστινιακός τον θεωρώ τον αγώνα αυτόν έναν από τους σπουδαιότερους  της δεύτερης κατηγορίας.Και για τον λόγο αυτόν όρισαν και παρατηρητή διαιτησίας. Καλό θα είναι στους αγώνες αυτούς να μπαίνουν διαιτητές αξιολογημένοι. Και δεν κάνει καλά που βάζει διαιτητές που κατά τοπαρελθόν ήταν σωματοφύλακες  του Π Α Σ του Οχλοκράτη.