Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ο Νεκροθάφτης Μιχάλης Τσιχριτζής νομίζει ότι μπορεί να μας δουλεύει.



Μέχρι πότε θα ανέχονται τα σωματεία τις κακές σκηνοθεσίες σου ;



Όταν έψαχνα να βρω την κλήρωση του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας το έκανα εν γνώσει μου γιατί πίστευα  ο Νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου θα προσπαθούσε να κουκουλώσει τα πάντα.
Στο πρωτάθλημ της πρώτης κατηγορίας συμμετέχουν 16 ομάδες όσες και κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο. 
Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας συμμετέχουν 14 σωματεία 2 λιγότερα από την περσινή περίοδο. 
Με την διάλυση του Σπαθοβουνίου ανέβηκαν οι Άγιοι Θεόδωροι στην πρώτη κατηγορία και επομένως οι ομάδες έμειναν 14 Έχουμε την διάλυση της Δάφνης  Εξαμιλίων και του Απόλλωνα Κυρά Βρύσης τα σωματεία έγινα 12 Έπρεπε να μειώσουν τα σωματεία σε 14 Και έρχεται ο Γολγοθάς της τρίτης κατηγορίας.Τα οποία τα έβγαζαν από 21 σε 16 Και έτσι επιστράτευσαν το Σπαθοβούνι  τον Απόλλωνα Κυρά Βρύσης και τους Ρομά για να φτάσουν τους 19. Και ερχόμαστε στον αγώνα Σπαθοβούνι -- Νέοι Στιμάγκας και αποδεικνύει το σκηνοθετικό έργο του Νεκροθάφτη που δει κατέβηκε το Σπαθοβούνι Και περιμένουμε αν θα κατέβει η ομάδα του ενωσιακού προπονητή Για να καταλάβετε την δυναμικότητα των σωματείων 
Αετός Αγγελοκάστρου -- Πρόοδος Αγίου Βασιλείου 2-8
Αστέρας Κορίνθου -- Π Α Σ Κύψελος 0-7
Που σημαίνει διάλυσης των πάντων. Γιατί δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ούτε το Αγγελόκαστρο ούτε και ο Αστέρας. Το Σπαθοβούνι δεν κατέβηκε και κανένας δεν το γράφει Περιμένουμε τον κ. Ηλία Αντώνη Εμείς πιστεύουμε ότι στο τέλος του πρώτου γύρου δεν θα υπάρχει τρίτη κατηγορία.