Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ολυμπιακός Λουτρακίου κέρδισε αλλά δεν έπεισε

Θαυμάζω την υπομονή σου Γιώργο Δέδε που ομολογώ με εκνευρίζει. 
                              Αποτέλεσμα εικόνας για Ολυμπιακός Λουτρακίου


Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια του εικονιζόμενου παράγοντα  του Ολυμπιακού Λουτρακίου και δεν μπορώ να καταλάβω οι παίκτες του ενώ έχουν
την δυνατότητα ορισμένες στιγμές ενεργούν σαν παιδιά του παιδικού πρωταθλήματος. Στον αγώνα με τον Ισθμιακό μπορεί να νίκησε η ομάδα σου και να προχώρησε στο κύπελλο όμως οι αντίπαλοι παρουσίασαν μια οργανωμένη ομάδα που θα μπορούσε να είχε νικήσει αν η μπάλα βρισκόταν στην κατάλληλη στιγμή στα πόδια έμπειρων  παικτών Που απουσίαζαν για διαφόρους λόγους.
Είναι καιρός να καταλάβεις πρόεδρε ότι δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεις βαθμούς και η αρχή έγινε από το Σοφικό. Αν κανείς πάρει και τεχνολογήσει τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα σου θα βγάλει το συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά να μη σαρώνει Βέβαια έχουμε μεγάλα σκορ στους αγώνες με τον Μαψό και τον Άγιο Γιάννη αλλά ήταν ομάδες αδύναμες Μόλις βρέθηκε ο Ολυμπιακός στο Σοφικό και αντιμετώπισε την πρώτη αντίσταση έχασε δυο βαθμούς Όπως στον περσινό αγώνα με τον Σαρωνικό που χάσατε την άνοδο από έναν συνταξιούχο ποδοσφαιριστή. Και ένα ήταν το σίγουρο Ενώ θα μπορούσατε να πάρετε αυτόν τον αγώνα και να παίζετε στην πρώτη κατηγορία Βρήκατε την πόρτα κλειστή την οποία εσείς κλειδώσατε και με την απουσία γιατρού σ ένα αγώνα. Πρόσεξε πρόεδρε Γιώργο Δέδε οι έξυπνοι άνθρωποι δεν κλαίνε επάνω στο χυμένο γάλα Γιατί φροντίζουν να μη χυθεί. Και όλα αυτά μπορεί να τα πετύχεις με οργάνωση και τίποτα άλλο.