Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ο Δημήτρης Γκρόύτσης μιλάει για την διαιτησία χωρίς να ντρέπεται


Τα σωματεία δεν αποδοκιμάζουν την διαιτησία αλλά την αφεντιά σου Δημήτρη Γκρούτση που είσαι παράνομος στο χώρο αυτόν !!!



Ποιος είναι ο Δημήτρης Γκρούτσης 


Πολύ καλός βοηθός διαιτητή με ευρωπαϊκή πορεία Και όταν είδε ότι δεν έχει ψωμί η διαιτησία αφού μπήκε στη σύνταξη λόγω ηλικίας και είδε ότι στον αμούστακο  Παντελή Οικονόμου  έχει "οικονομικό μέλλων " παράτησε την διαιτησία και έγινε με τις ευλογίες πάντα του Μιχάλη Τσιχριτζή  γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος και που πήγε με τον τίτλο αυτόν στην προετοιμασία της ομάδας στα Καλάβρυτα.Με την πορεία αυτή ο άνθρωπος έθεσε εαυτόν εκτός διαιτησίας και τολμά να μιλάει για την καθολική αποδοκιμασία την σωματείων στο προσκλητήριο που κάνεις ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Γκρούτσης 
Αλλά έχει κι συνέχεια ο ο προκλητικός Δημήτρης Γκρούτσης 
Μια Δευτέρα του Μαρτίου του 2018 ( νομίζω 17) μετά από μια δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών τέσσερα μέλη μπροστινά της Κορινθιακής Διαιτησίας πήγαν να φάνε σουβλάκια στο γνωστό σουβλατζίδικο του Δημοτικού σταδίου της Κορινθίας. 

Η σύνθεσης της παρέας. 

Δημήτρης Γκρούτσης ο παράνομος στο χώρο της διαιτησίας. 
Γιάννης Νεοφυτιάδης που τσαλαπάτησε στην κυριολεξία τον πειθαρχικό κώδικα της Ε Π Ο  για να είναι αρεστός στον Λουδοβίκο 14 ( και αν έχει αντιρρήσεις υπάρχει εισαγγελέας )
Λευτέρης Καλαράς που έγδαρε την Κόρινθο 06 στο τελευταίο παιχνίδι και άλλα σωματεία
Χρήστος Βλαχοπάνος πρόεδρος των διαιτητών Κορινθίας και τώρα και πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού μας. Εξαπτέρυγο του Λουδοβίκου 14.  
Ο Δημήτρης Γκρούτσης έφυγε από την παρέα και τον περίμεναν τέσσερις κουκουλοφόροι για να τον σκοτώσουν ( έτσι έγραψαν οι ανακοινώσεις ) στο πλέον κεντρικό σημείο που περνάνε δεκάδες αυτοκίνητα αλλά και άνθρωποι χωρίς κανένας να δει το παραμικρό.Γιατί ήταν μια άθλια σκηνοθεσία για να βγάλει η αστυνομία ένα έγγραφο και επάνω σ αυτό ( που κανένας δεν είδε παρά μόνο ο Λουδοβίκος 14 ) η Ένωσης στηρίχτηκε και έκανε διακοπή των πρωταθλημάτων. Αυτό το έγγραφο είναι παράνομο όχι ως προς το περιεχόμενο αφού δεν το γνωρίζουμε αλλά ως προς την έκδοση του. Και το τραγικό αυτό δεν το γράφουμε πρώτης φορά αλλά πολλοστή 

Η συνέντευξη του παράνομου στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση που οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου ήταν όλο χάδι 

Γκρούτσης: Ξεκινάμε μια σχολή διαιτησίας για να βγάλουμε καινούργιους διαιτητές για να μπορέσουμε να ανδρόσουμε  την Κορινθιακή διαιτησία στα γήπεδα μας και μετά στον Ελλαδικό χώρο και γιατί όχι και στην Ευρώπη Υπάρχει  ενδιαφέρον και αυτό θα ολοκληρωθεί την 30 Οκτωβρίου  Και στις 4 Νοεμβρίου αρχίζουν τα μαθήματα
.Νικηφόρος: Θα μάθουμε πόσοι έχουν δηλώσει ότι θα φοιτήσουν στη σχολή και αν αξίζει να λειτουργήσει  Για να δημιουργήσεις διαιτητές ικανούς για την Ευρώπη πρέπει να έχεις την ευχέρεια να κάνεις την επιλογή από πολλούς υποψήφιους διαιτητές. 
Γκρούτσης :Ενώ τα σωματεία δεν μας βοηθούν αντίθετα βγάζουν ανακοινώσεις σε βάρος των διαιτητών Φέτος δεν έχουμε ακόμα. Σκοπός μας δεν είναινα διώξουμε τους διαιτητές αλλά να τους μαζέψουμε. 
Νικηφόρος : Εδώ Δημήτρη Γκρούτση έπρεπε να αναφερθεί και στους φιλάθλους που αραιώνουν επικίνδυνα Γιατί ο Καλύτερος περσινός διαιτητής Κεφιλής δεν διαιτήτευσε κανέναν αγώνα του Π Α Σ Οχλοκράτη Ενώ οι Καλαράς --Φραντζής --Καρακάσης από τέσσερις φορές ο καθένας Και τους ορισμούς τους έκανε η αφεντιά σου. Να απαντήσεις πρώτα σ αυτά και μετά να έχεις την θρασύτητα να ομιλείς για την αποδοκιμασία των παραγόντων . 
Φύγε από την διαιτησία αφού είσαι παράνομος και αυτό προκαλεί.