Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου


Ενώ εγώ έγραψα κάτι που ήταν αληθινό αλλά ο Παναγιώτης Λαμπρινός κατόρθωσε να φορέσει
φωτοστέφανο στο μηνυτή και η καταδίκη μου ήταν σίγουρη.Και τώρα που έγινε δολοφονική απόπειρα εναντίου του Μιχάλη Τσιχριτζή δεν είδα ο πρωταγωνιστής της μήνυσης εναντίον μου να υπερασπιστεί τον εαυτό του που κινδύνεψε η ζωή του δεν μπήκε στο κόπο να μηνύσει τους δολοφόνος του.
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Κορινθία και η Αστυνομία δεν μας βοηθάει να δούμε αν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι προέρχεται ή προέρχονται από το χώρο του ποδοσφαίρου που θα είναι τρομερό 
Πρέπει ο έγκριτος δικηγόρος να εξηγήσει γιατί δεν έχει υποβάλει την μήνυση ακόμα Και δεν θα αφήσω αυτό το θέμα να ξεχαστεί όπως και τα εικονικά τιμολόγια ούτε και την απώλεια του πρωταθλήματος  ούτε τον τρόπο που έγινε πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος  που ήταν καθαρή απάτη Δεν ξεχνώ απλά στοιχεία μαζεύω. 

Μ ου το είπαν αλλά δεν θέλω να το πιστέψω ότι για πληρωθεί το πούλμαν της μεταφοράς των παικτών ομάδας έγινε ένας έρανος που τον ονόμασαν έρανος Αγάπης. Συγκινητικό και μάλλον πέτυχε γιατί η ομάδα πήγε  στον τόπο του προορισμού Μπορεί και την δεύτερη φορά να πετύχει ο έρανος της αγάπης Πιστεύω ότι τρίτη φορά δεν θα πετύχει ο έρανος με τον τίτλο της αγάπης Θα ταίριαζε ο τίτλος της ...απάτης.