Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Θανάση Ρούσσο ο διαιτητής είναι άρχοντας και εσύ δεν ήσουνα.

Ένας αξιολογημένος  διαιτητής  έχει περισσότερες υποχρεώσεις γι αυτό πρέπει να είναι προσεκτικός 
                                               

Είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω σε αγώνα και ομολογώ θαύμασα το παράστημα σου αλλά δυστυχώς μ απογοήτευσες και αν είχα την δύναμη θα σου έπαιρνα την σφυρίχτρα. 
Έκανες δυο διαιτητικά εγκλήματα Άρχισες ένα αγώνα σ ένα αντικανονικό γήπεδο αφού δεν υπήρχε στην γωνία το τόξο που κλείνει το σημείο που θα χτυπηθεί το κόρνερ Αν δεν ήσουνα αξιολογημένος δεν θα έγραφα απολύτως τίποτα Αλλά όμως έχω απαιτήσεις 
Το δεύτερο έγκλημα σου άφηνες τον επόπτη που ήταν από την πλευρά των πάγκων να λέει στους παίκτες παίξε ή δεν είναι χέρι και ότι άλλο ήθελε προκύψει . Μάλιστα δυο φορές είπε παίξε και εσύ σφύριξες.  Το νέο αυτό παιδί τον οδηγείτε στην καταστροφή Γιατί του δίνετε μια αυτοπεποίθεση ενώ ο νεαρός θεωρεί τον εαυτό του Κολίνα κάνει φριχτά λάθη. Και το χειρότερο λάθος που έκανε πήγε να κόψει μια φάση ξεχνώντας ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το πλεονέκτημα που είναι η ομορφιά του αθλήματος. .Αν εσύ δεν του πεις τα λάθη του ποιος άλλος θα μπορέσει;Να γιατί θα σου έπαιρνα την σφυρίχτρα. Γιατί ο αγώνας αυτός δεν χρειαζόταν διαιτητή μια και οι δυο ομάδες δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο Κέρδισε δε ο λίγο χειρότερος του άλλου..