Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ένας δυστυχής θέλει να ψηλώσει



Σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι μπουκάρει ο κ. Ναυτόπουλος Ιωάννης  και με ύφος θριαμβευτικό είπε ότι γιουχάισε τον απέναντι Από τον φόβο του δεν τόλμησε να πει το όνομα μου αν και με ζωγράφισε.
Η Ιστορία του κ. Ναυτόπουλου
1-- Είναι καθηγητής καλών τρόπων
2-- Φροντιστής της ομάδας Κόρινθος 06 ( φορούσε μάλιστα και την φόρμα της ομάδας αυτής και κυκλοφορούσε στην Κόρινθο και την έβγαλε μετά από δικό μου δημοσίευμα )
3--  Υβριστής του κ. Γκρούτση και σε δημόσιο χώρο αλλά και στα γραφεία της ένωσης παρουσία του κ. Επειδής .
4--Υβριστής του διαιτητή κ. Καρακάση στον αγώνα Κόρινθος 06 – Ισθμιακός μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς αυτός να γράψει το παραμικρό.
5—Αν και ήταν παρατηρητής τάξεως όταν αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους έδειξε τα γεννητικά του όργανα
Και μετά απ’ όλα αυτά τα προσόντα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης που την εκπροσώπησε   στο χορό που έκανε η ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού

Κύριε Ναυτόπουλε γιουχάρω σημαίνει ότι αποδοκιμάζω κάποιον με φωνές και με σφυρίγματα και δεν τον αφήνω να μιλήσει . Πότε εμείς οι δυο συναντηθήκαμε και έγιναν όλα αυτά τα γεγονότα είσαστε υποχρεωμένος να μας πείτε. Γιατί δεν κάνει να λέτε ψέματα στους φίλους σας. Είμαι υποχρεωμένος εδώ να δηλώσω ότι θα με πείραζε περισσότερο αν με επαινούσατε  από το γιουχάισμα.