Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Όχι και γκάλοπ τα τοπικά μπλοκ!!!

Για να μάθουμε ορισμένα στοιχεία γύρω από το γκάλοπ γιατί ίσως κάποιοι το νομίζουν ότι είναι παιχνίδι όχι από τα σύγχρονα αλλά  από τα παλαιά όπως ήταν η αμπάριζα ή η μακριά γαϊδούρα
Με το όνομα Ινστιτούτο Γκάλοπ ή Γκάλλοπ είναι γνωστός αμερικανικός οργανισμός «σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης» για κάθε είδους γενικού ενδιαφέροντος ζήτημα. Ο Οργανισμός αυτός δεν είναι ο μοναδικός του είδους του στις ΗΠΑ έχοντας πολλούς μιμητές σε διάφορες άλλες χώρες του κόσμου.
Χάριν όμως στην ευφυΐα και το επιχειρηματικό πνεύμα του ιδρυτή και διευθυντή του Τζωρτζ Γκάλλοπ το Ινστιτούτο αυτό εξελίχθηκε σ΄ ένα πολύ ισχυρό οργανισμό που από τη δημοσκόπηση και την επ΄ αυτής στηριζόμενη πρόβλεψη έχει φθάσει να επηρεάζει σε βάθος την αμερικανική κοινή γνώμη σε ζητήματα πολιτικά κοινωνικά οικονομικά και εμπορικά (διαφημίσεις).
Γεγονός πάντως είναι ότι τη μέθοδο της σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης εισήγαγε στις ΗΠΑ πρώτη η εβδομαδιαία εφημερίδα «Λιτέραρυ Νταϊτζέστ», την οποία εφάρμοσε από το 1916
Και ερχόμαστε τώρα ένα τοπικό μπλοκ που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο από αυτά που κάνει ο Κώστας Λογοθέτης ο νυν Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και που όχι μόνο  αδιαφορεί με αυτά που έβγαλα με στοιχεία εναντίον του κ. Σπύρου Γιαλοψού ( κουμπαράκι γαρ) αλλά το βάζει να μας μιλήσει και για το καρναβάλι του Λουτρακίου. Και κάνει το μπλοκ λογοκρισία στα σχόλια και τα οποία αποσύρει Ποιόν παρακαλώ ζητήσατε την γνώμη αυτόν που στο καρναβάλι που έγινε το  2006 μέσα σε δέκα μέρες (10) εισέπραξε 4.105 ευρώ ή σε δραχμές 1.395.700 για να μεταδώσει μουσική και να κάνει διάφορα διαφημιστικά μηνύματα από τον τότε ραδιοφωνικό σταθμό του  Και αυτό το σκάνδαλο ούτε καν το αναφέρετε ούτε καν στα ψιλά . Να έγραφα όλα αυτά για τον Κώστα τον Λογοθέτη ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΑΤΕ μυθιστόρημα με πολλές συνέχειες. 
Αντί λοιπόν να ΟΝΟΜΆΖΕΤΕ όλα αυτά γκάλοπ καλύτερα θα είναι να το ονομάσετε βήμα ελεύθερο για να εκτόνωση όλων αυτών των δειλών που τρέμουν να βάλουν σε αυτά που υποστηρίζουν το όνομα τους. 
Μα έχουμε χρόνο πολύ μέχρι τις δημοτικές εκλογές και θα ξεσκεπάσω όλους αυτούς που πάνε να μας δουλέψουν γιατί θεωρούν το δήμο φέουδο τους και βγάζετε στον αέρα μόνο τους ανώνυμους σχολιαστές που τους έχω χαρακτηρίσει ερπετά. 
Μα για να κάνεις ένα γκάλοπ χρειάζονται γνώσεις και εσείς μέχρι τώρα μόνο αντιγραφές ειδήσεων βλέπω και καθόλου δικό σας σχολιασμό