Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Καιρός κάποιοι να σοβαρευτούν

Λουτρακιότες και Λουτρτακίοτισσες . Κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων των Ισθμίων των Μπισίων της Περαχώρας του Σχοίνου και του Ισθμού τα μάθατε τα φοβερά νέα;
Ο Γιώργος ο Γκιώνης ανησυχεί  προβληματίζεται και ξεσπαθώνει. Όπως έλεγε το Θούριο ο Έλλην ξεσπαθώνει ξεσπαθώνει. Σκηνοθέτης της σκηνής ο λαδωμένος και δηλωσίας και δημοσιογράφος της βρύσης Πανούλης Ηλιακόπουλος που κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό οικονομικό στοιχείο που έχει στο Λουτράκι και είναι η πανέμορφη μοτοσυκλέτα του.
Γιατί ο Παύλου δεν είπε την άποψη του επάνω στην αμείλικτη ερώτηση που του έκανε  ο Γιώργος που όταν έπαιζε βόλεϊ ήταν σπουδαίο ...καρφί ( να μη παρεξηγηθώ είμαι υποχρεωμένος να εξηγηθώ ή να διευκρινίσω το καρφί στο βόλεϊ δεν έχει την ίδια έννοια  που έχει μέσα στην κοινωνία.  )
Και τι σας ζητούσε κ. Παύλο ο εχθρός σου ( χαρακτηρισμός του δημοσιογράφου της βρύσης) να χαρακτηρίσεις λαδωμένο και τον κ. Λογοθέτη ώστε να πέσουν πολλοί στην πιάτσα και να ξεχαστεί το λάδωμα του δημοσιογράφου που έγινε από το καζίνο και είναι εκτεθειμένος ο κυρ Γιάννης ( ένας είναι ο Βραχάτης) Προσωπικά πρώτη φορά είδα να λαδώνεται κάποιος μέσω τραπέζης Που σημαίνει ότι παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία και την πληροφορώ ότι θα πάω να κλέψω.!!! Και το γελοίο και αυτό έχει τα όρια του και δεν ασκείται έτσι η αντιπολίτευση .