Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τελευταία σε έχει κοιτάξει γιατρός ;

Γράφει ο απίθανος δημοσιογράφος της βρύσης που τον λάδωνε το καζίνο( μαρτυρία Γιανούλη) που υπόγραψε δήλωση μετάνοιας:
«Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ" Γιώργος Βλάχος δύο φορές πέραν όλων των άλλων κατηγόρησε τον "υπηρεσιακό" δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη ότι δεν σέβεται τον λόγο του, την υπογραφή του και τη χειραψία του - καλοχαιρέτας. Γιατί ο Γιώργος Βλάχος δεν του τόνισε ότι οι άνδρες φοράνε τα παντελόνια για να τιμούνε τα μπατζάκια τους κι όχι όπως οι γυναίκες για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους;»
Π. Η.
Σχολιασμός Νικηφόρου
Η οφειλή έχει δημιουργηθεί στον κατασκευαστή από τον Κώστα Λογοθέτη; Τα έργα του τα ανάθεσε ο Κώστας Λογοθέτης ή ο Γιώργος Γκιώνης; Έχει την οικονομική δυνατότητα ο Δήμαρχος να τον πληρώσει και δεν τον πληρώνει;  Εγώ δέχομαι ότι ο Κώστας ο Λογοθέτης δεν φοράει παντελόνια μια και εσύ ξέχασες να βγάλεις την φουφούλα που φορούσες όταν έπαιζες με τα κουβαδάκια σου τότε που σε έφερνε ο πατέρας σου στο Λουτράκι.
Ποτέ όμως δεν μας εξήγησες γιατί αγωνίζεσαι με πάθος πάντα εναντίον των εν ενέργεια Δημάρχων και με αυτούς που είναι στην αντιπολίτευση.

Βέβαια δικαιολογημένα τα έχεις με τον Λογοθέτη αφού δεν σε διόρισε στην θεσούλα που ζήτησες. Και έχεις το θράσος  εσύ ο λαδωμένος και δηλωσίας να ασκείς κριτική. Να γιατί σε ερωτώ αν σε έχει εξετάσει τελευταία ειδικός ιατρός.