Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Και όμως ακόμα επιμένουν να διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο




Ο Γιώργος Σαρρής που η παρεούλα της οδού Νοταρά 48 που με οικοδεσπότη τον ρομαντικό και χιουμορίστα πρόεδρο ( ένας είναι και μονάκριβος) και αρχισερβιτόρο τον κ. Δούρο είχαν παραθέσει γεύμα προς τιμή του και είχαν σε μια εποχή λιτότητας μετατρέψει την ν΄/υχτα μέρα από τα βεγγαλικά. 

Στον κατάλογο των προσώπων που ελέγχονται ποινικά για τις επίμαχες συμβάσεις είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Γκαγκάτσης και Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν σύμβουλος Γιάννης Οικονομίδης και 23 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας που συμμετείχαν στις επίμαχες συνεδριάσεις κατά τις οποίες ελήφθησαν οι επίμαχες αποφάσεις για την κάρτα υγείας.Η υπόθεση αφορά συμβάσεις της ΕΠΟ με δυο εταιρείες που ανέλαβαν να πραγματοποιούν ιατρικές μετρήσεις σε ποδοσφαιριστές έναντι υψηλού αντιτίμου.
Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενήργησε η επίκουρη εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Αγγελική Κουρινιώτη, ενώ έπρεπε να να πραγματοποιηθούν 1,5 εκατ. μετρήσεις τελικά έγιναν μόλις 15.530.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΣΔΟΕ εντοπίστηκαν οι επίμαχες συμβάσεις. Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα όμως για την περίοδο 2006-2011 η ΕΠΟ πλήρωσε 9,7 εκατ. ευρώ που  αντιστοιχούν σε 1,5 εκατ. μετρήσεις, όμως στην πραγματικότητα αυτές οι μετρήσεις δεν έγιναν ποτέ.
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Μα; η δική μας η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας έχουν πανάκριβα μηχανήματα και σαπίζουν από την μια και απ΄/ο την άλλη πεθαίνουν οι αθλητές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους 
Να γιατί και γράφω αλλά και φωνάζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου ότι αυτοί που σήμερα διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι επικίνδυνοι και πρέπει να πάρουν πόδι. Όχι βέβαια για να έρθουν κάποιοι άλλοι για να συνεχίσουν την ίδια τακτική των σημερινών. Και να πούμε ότι άλλαξε ο Μανολιός  και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς  
Και το σπουδαιότερο να βάζει η εκάστοτε κυβέρνηση στο Υπουργείο αθλητισμού που να μηξ γνωρίζουν απολύτως τίποτα; από ποδόσφαιρο. Βέβαια και οπ σημερινός Υπουργός αθλητισμού πιστεύω ότι ακόμα θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι γραφείο τύπου του κ. Κωνσταντίνου Καραμ,αλή και όχι υπουργός Αθλητισμού. Και αυτό το έχω πει στην δικη του Σκάι.. 
Συγκεκριμένα τόνισα ότι εμείς ξέρουμε ότι ο κ. Αδριανός είναι υπουργός. Ο ίδιος το ξέρει; 








αντιστοιχούν σε 1,5 εκατ. μετρήσεις, όμως στην πραγματικότητα αυτές οι μετρήσεις δεν έγιναν ποτέ.