Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με αυτά γελά ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Κορινθίας κ. Τσιχριτζής.

Δευτέρα 17.3.14 και ώρα 8 και 12 λεπτά μπαίνει στο ποδοσφαιρικό στέκι του φίλου μου "Δασάρχη"ο ρομαντικός πρόεδρος κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και πριν καν χαιρετίσει με αυτό το καλοκάγαθο ύφος απευθύνεται στους δικούς του ανθρώπους και με το γνωστό του ύφος λέει " ...έγραψε τίποτα ο Σκούρτης για να γελάσουμε"
Και ξεσπά σε γέλια με αποτέλεσμα να κουνηθούν ποτήρια και κουπάκια
Μάλιστα ένα ήταν στην άκρη του τραπεζιού και έπεσε και έσπασε. Μια και το πηγαίο γέλιο του μοναδικού ρομαντικού προέδρου του ποδοσφαίρου είναι πολύ εκφραστικό.
Και ας θυμίσουμε στους φίλους μας που με διαβάζουν για να γελά ο κ. Τσιχριτζής
1-- Κατήγγειλα στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη ότι όταν ήταν πρόεδρος της Κορίνθου απέλυσε τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα αν και η ομάδα πήγαινε μπροστά στο βαθμολογικό πίνακα. Και ο λόγφος ήταν ένας. Γιατί κρατούσε ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών Και χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Καφαντάσρη αν και γνώριζε ότι ήταν τιμωρημένος. Γιατί η Ε Π Ο την εποχή αυτή έστελνε με ΦΑΧ τις ποινές. Και η διαδικασία αυτή γινόταν με το ΦΑΧ του κ. Τσιχριτζή αφού η Κόρινθος δεν είχε. Γνωρίζω την σοβαρότητα των καταγγελιών μου όπως και ο κ. Τσιχριτζής την πόρτα του εισαγγελέα. Είναι καιρός να πάει τώρα ω ς μηνυτής και όχι πλέον ως μάρτυρας
2--Σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Θύελλας Κ. Διμηνιού  με την ομάδα της  Κόρινθος  06  που έγινε στο Κιάτο Υπήρξαν δυο πανό σε όλη την διάρκεια του αγώνα που έγραφαν
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΑΪΔΕΣ  Γ...ΣΤΕ και το άλλο Γ...Ω ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΑΣ
Ο Διαιτητής έκανε τον αγώνα κανονικά σαν να μη υπήρχαν τα πανό. Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ ο διαιτητής έπρεπε να τιμωρηθεί. Και  ο παρατηρητής τάξεως  να διαγραφεί από των κατάλογο των παρατηρητών Ο μεν διαιτητής όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά ορίστηκε  ΝΑ ΔΙΕΥΘΎΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. Ο δε παρατηρητής δεν διαγράφτηκε αλλά συνεχίζει να είναι και αθλητικός δικαστής.Και είναι ο κ. Θανάσης Ιατρού αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου. Και είναι αυτός που έχει κάνει μήνυση και αγωγή και με μάρτυρα τον ρομαντικό πρόεδρο.
3-- Έχω γράψει ότι μετά την λήξη του αγώνα Κόρινθος 06 και Ισθμιακός ο σύμβουλος της ένωσης  κ. Γιάννης Ναυτόπουλος μπήκε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών και έβρισε   χυδαία τον διαιτητή Καρακάση χωρίς αυτός να γράψει απολύτως τίποτα στο φύλλο του αγώνα. Παράπτωμα που τιμωρείται. Για την εξυπηρέτηση  προς την ένωση του διαιτητή αυτή ο κ. Καρακάσης ορίστηκε βοηθός διαιτητή στο τελικό  του κυπέλλου . Και σε αυτέςς τις περιπτώσεις ο λαός μας λέει ότι το ένα χέρι πλένει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.
Γιατί μόνο η κυβέρνησης θα έχει το λεγόμενο χαράτσι αλληλεγγύης να έχουμε και στην δική μας ένωση.  Βέβαια ο κ. Ναυτόπουλος έχει πλούσιο παρελθόν σε θέματα συμπεριφοράς. Αφού έχει προσβάλει τους φιλάθλους ενός αγώνα από την θέση του παρατηρητή τάξεως δείχνοντας τους τα γεννητικά του όργανα. Χωρίς να υποστεί καμία ποινή γιατί είχε το θράσος να δικαιολογηθεί ότι έκασνε την χειρονομία αυτή επειδή έχει κοίλη και επειδή είχε βγει την έβαλε στη θέση της.
Και συμπληρώνω και εγώ ότι το έκανε αυτό παρουσία των φιλάθλων για να αποδείξει πόσο μεγάλη ικανότητα έχει. Γιατί άλλη εξήγηση δεν έχει. Όπως τώρα ΔΙΑΦΗΜΊΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΞΦΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. ΠΙΣΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.     
Θα ήθελα σε αυτά τα ολίγα να με απαντήσει ο κ. Τσιχριτζής ποια του προκαλούν το γέλιο.
Γιατί το ρήμα γελώ σημαίνει εκφράζω έντονη ευχαρίστηση . Τώρα αν όλα τα παραπάνω προκαλούν στον κ. Τσιχριτζή έντονη ευχαρίστηση όχι εμείς αλλά άλλοι πιο ειδικοί πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση και να απαντήσουν .