Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Οι ανώνυμοι δεν πρέπει να έχουν γνώμη ούτε και να προβάλλονται γιατί είναι ερπετά

Κάποιοι που διατηρούν ενημερωτικά μπλοκ κατά την γνώμη τους ενώ προσωπικά παρατηρώ ότι αντιγράφουν από διάφορα μέσα ενημέρωσης ειδήσεις και για να έχουν κίνηση αφήνουν ανώνυμους όχι να κρίνουν αλλά να βρίζουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ένα δειλό ανθρωπάκι που δεν τολμά να βάλει το όνομα του κάτω από αυτά που υποστηρίζει να έχει βήμα και να κρίνει όλους αυτούς που πολιτεύονται. Και μπορεί να κουβαλάνε επάνω τους όλα τα κακά του κόσμου. Πλην όμως είναι επώνυμοι που σημαίνει ότι δίνουν το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να τους  κρίνει. Και το αποτέλεσμα θα φανεί στην κάλπη.
Κάποιοι όμως που τρέμουν να θέσουν τους εαυτούς των στην κρίση των άλλων γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι τους και κοπανάν από κάτω από το κείμενο τους αντί το όνομα τους την λέξη ανώνυμος και νομίζουν ότι έχουν κάνει το καθήκον τους.
Και έρχονται οι αντιγραφείς των ειδήσεων που νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία  και δίνουν βήμα σε αυτά τα ερπετά γιατί διαφορετικά δεν θα τους διάβαζε κανένας. Και βάζουν στο μίξερ λάσπη και την πετάν. Και αυτό το θεωρούν δημοσιογραφία. και θεωρούν τους εαυτούς δημοσιογράφους.
Αφού δίνουν βήμα σε κάποια ερπετά που γράφουν αυτά τα σπουδαία κείμενα . Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ρε το τι μας εχει κουβαληθει με το καζινο στο λουτρακι το εχετε παρει πρεφα??? ΠαπαγεωργιουΚωφιναδοΣταμουΛογοθετηδοΠαπακωσταντινοΝικολαοΔεδεοΓουγαδοΒραχατοΓιαννηδακιδοΜνηματιδηδοΝικοφοροΗλιακοπουλοι και παει λεγοντας!!! Μονο οι Λουτρακιωτες δεν κανουμε κουμαντο και δεν μπορουμε να μιλησουμε ρε γαμωτο. Και οσο το ΠΑΣΟΚ θα ξαναδει εξουσια τοσο κι αυτοι αγαπανε τον τοπο. Μονο ο μι.φι αξιζει γιατι ειναι αληθινος!!! Ολοι οι αλλοι εξωωωωωω ....
Καλά δεν ντρέπεστε να δίνετε βήμα και να γράφονται αυτές οι αηδίες που προκαλούν εμετό και να θεωρείτε εσείς με την σειρά σας ότι υπηρετείτε την δημοσιογραφία που δεν είναι κουτσομπολιό και χώρος να βγάζουν τα κόπρανα τους οι δειλοί που η κοινωνία τους έχει βάλει στην απομόνωση.
Σας είχα προειδοποιήσει ότι δέχομαι την οποιαδήποτε επώνυμη κριτική. Εσείς αγνοήσατε την σύσταση μου.  Σας γνωρίζω ότι δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπεια μου.