Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αυτό δεν είναι ούτε δημοσιογραφία ούτε και ενημέρωση αλλά βήμα εκτόνωσης δειλών ανθρώπων .

Με το Γιώργο τον Μαρίνη δεν είμαι φίλος αλλά όμως δεν μου είναι και άγνωστος. Είναι ο άνθρωπος που σε βάρος των συμφερόντων του ( αφού διατηρούσε κατάστημα στο Λουτράκι) ως πρόεδρος των εμπόρων τα έβαζε με όλους που προσπαθούσαν να μειώσουν την αγορά του Λουτρακίου. Και θυμάμαι ότι αν δεν ήταν αυτός να με ενημερώνει για ένα παράνομο παζάρι που πήγαν κάποιοι να στήσουν στη θέση γέφυρα του Λουτρακίου ( εκεί που είναι η μεγάλη και επικίνδυνη στροφή του κεντρικού δρόμου που οδηγεί από  τον Ισθμό στο Λουτράκι) ένα παζάρι που θα γονάτιζε όλα τα μαγαζιά όχι μόνο της Κορίνθου ήταν αυτός που στάθηκε σωστό παλληκάρι παρά τις απειλές που δέχτηκε  Αλλά και εγώ με τις εκπομπές που έκανα στο ραδιόφωνο έχοντας κοντά μου τον Γιώργο Μαρίνη αποτρέψαμε  αυτό το έγκλημα που θα γινόταν σε βάρος του εμπορίου στο νομό μας. Αλλά όμως ο Γιώργος Μαρίνης έβγαινε με την φωνή και με το όνομα του και έκανε τις καταγγελίες.
Παρατηρώ τώρα και εξοργίζομαι τον πόλεμο που τον κάνουν κάποια δειλά ανθρωπάκια που δεν τολμούν να γράψουν το όνομα τους.αφού μάθανε να ζούνε στα υπόγεια όπως τα ποντίκια.
Αυτό όμως που με εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι υπάρχει ένα μπλοκ και για να δείξει ότι έχει πολύ μεγάλη πελατεία αφήνει αυτά τα σκουληκάκια που ο Θεός τα έχει καταδικάσει να σέρνονται και να μη μπορούν να δουν ποτέ τον ήλιο να γράφουν όλες αυτές τις ακαθαρσίες των .
Διάβασα πενήντα πέντε (55) μηνύματα που δεν τόλμησε ένας (1) να βάλει το όνομα του και την διεύθυνση του  Και το μπλοκ είμαι βέβαιος ότι καμαρώνει που πενήντα πέντε (55) ερπετά έστειλαν το μήνυμα τους που δεν είναι αληθινό γιατί δεν τολμούν να το υποστηρίξουν με την υπογραφή τους.
Αλλά για όλους αυτούς που νομίζουν ότι έτσι υπηρετούν την ενημέρωση τους συνιστώ να ανοίξουν το βιβλίο  του Μενέλαου Λουντέμη  με τον τίτλο ' Ένα παιδί μετρά τα άστρα "
Γράφει ο Λουντέμης στην επίσκεψη που έχει κάνει ο επιθεωρητής σε μια πόλη απευθυνόμενος στους μαθητές " Πάντως από την λίγη ώρα που είμαι τώρα αντίκρυ σας ένα πράμα κατάλαβνα και μου φτάνει. Ότι είσθε ολόρθα παιδιά . Και - πως να μη σας το πω ;- χάρηκα ... Στον κόσμο αυτό όσο ανάστημα  έχει να δείξει κανείς θα το δείξει όρθιος Ας είναι μικροκάμωτος Στον κόσμο δεν υπάρχουν νάνοι . Νάνοι είναι μόνο οι μικρόψυχοι κι οι μπρομυτισμένοι Μόνο σε αυτή την στάση ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα ...γιατί του λείπει η υπερηφάνεια  Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι είναι η ιστορία των δειλών ανθρώπων Τους περήφανους τους σέβονται ακόμη και νεκρούς τους δειλούς τους συχαίνονται και ζωντανούς" Αυτά ας τα μελετήσουν όλοι αυτοί που μπλέκονται με την  ενημέρωση και ως συντάκτες μηνυμάτων αλλά και αυτοί που δέχονται να δημοσιεύονται  αυτά τα κόπρανα. Θα τους κάνει καλό και ομολογώ πολύ μεγάλο καλό.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ταιριάζουν τα λόγια του θεατρικού συγγραφέα CHRISTOPHER HAMPTON  που τονίζει ότι " ...ο αυνανισμός είναι η τηλεόρασης των σκεπτόμενων ανθρώπων."