Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Είναι τρομερό από Σταύρακας να γίνεις ...κολλητήρι


Γράφει ο υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση λαδωμένος και δηλωσίας ο δημοσιογράφος με ταμπέλα Πάνος Ηλιακόπουλος : 

«Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα για το χρηματισμό του Κώστα Λογοθέτη και όλα αυτά που ισχυρίζεσθε εδώ μέσα, υποστήριξε ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου, σαν να έπεσε από τον ουρανό, όταν προκλήθηκε από τον "οιονεί εχθρό" του Γιώργο Γκιώνη να τοποθετηθεί. Πώς να καταφερθεί άλλωστε κατά του "υπηρεσιακού" δημάρχου, αφού είναι ο ένας  εκ των δύο πλέον πολιτικών συνεταίρων του και πρέπει οι τρεις τους να αλληλουποστηριχθούν;»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Δημοσιογράφε της βρύσης μια κινέζικη σοφία λέει "  Το ότι τα πουλιά της δυστυχίας πετάνε πάνω από το κεφάλι σου ίσως είναι δύσκολο ν' αλλάξεις .
Αλλά το ότι χτίζουν φωλιές στα μαλλιά σου αυτό μπορείς να το εμποδίσεις"
Αλλά όμως πώς να το πετύχεις αυτό όταν είσαι λαδωμένος και δηλωσίας  και να είσαι υποχρεωμένος όχι να γλύφεις εκεί που έφτυνες αλλά να κάνεις το κολλητήρι  επειδή τα αφεντικά που σου τα έδιναν με φακελάκι ( δήλωση δημόσια της υπαλλήλου το Λογιστηρίου του καζίνου κ. Γιαννούλη) τώρα θέλουν ανεπανόρθωτα να σε εκθέσουν Και από μάγκας Σταύρακας να γίνεις κολλητήρι επειδή το θέλει ο Γιαννάκης ο Βραχάτης που έκανε το παγόνι όταν είπε ο Κώστας ο Λογοθέτης δεν θα βγάζει ο Βραχάτης τον Δήμαρχο   Και σε αναγκάζουν να υποστηρίζεις τον Γιώργο τον Γκιώνη που έχεις γράψει γι αυτόν όχι όσα σέρνει ο ποταμός αλλά ο ξεροπόταμος.
Αλλά για όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα αναρτήσουμε στο μπλοκ μας   σε συνέχειες και θα γελάσει κάθε πικραμένος
Ο Νικηφόρος δεν ακολουθεί τακτική ούτε του Παύλου ούτε του Λογοθέτη αλλά και του Γκιώνη όταν του τα έχωνες  που σε αφήνανε να κελαηδήσεις μιμούμενος το αηδόνι ενώ είσαι ένας σκέτος μπούφος.