Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εμείς είμαστε το κράτος του ποδοσφαίρου στην Κορινθία

Το καλάμι το έχουν ιππεύσει όλοι οι κάτοικοι της οδού Νοταρά αριθμός 48 και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να παρουσιάσουν με όλα αυτά που κάνουν Και που αποτελούν προσβολή για τους κανονισμούς που ήταν υποχρεωμένοι οι ίδιοι να τηρούν και μπροστά στους φιλάθλους τους τσαλαπατούν  κατά τον χειρότερο τρόπο. 
Βάσει του κανονισμού μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι μόνο αυτοί που είναι γραμμένοι στο φύλλο του αγώνα . Και στον τελικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν όλο το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης σχεδόν με τρεις απόντες. . 
Συγκεκριμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν 
1--Ο Μιχάλης  Τσιχριτζής πρόεδρος ο ρομαντικός 
2--Ο Γεώργιος  Πετρόπουλος Α Αντιπρόεδρος ο λογοτέχνης 
3--Ο Γιάννης Βαφειάδης Β Αντιπρόεδρος ο υπερόπτης 
4--Ο Τάκης Βράκας ο Γεν Γραμματέας ο κ. Επειδής. 
5--Ο Γιάννης Γεροβασίλης ο Ιαβέρης την νομιμότητας 
6--Ο Γιάννης Ναυτόπουλος ο καθηγητής καλών τρόπων 
7--Ο Θανάσης Ευθυμίου ο ταμίας.
Ήταν και τρεις παρατηρητές τάξεως που δεν γνωρίζουμε ποιος εκτελούσε καθήκοντα αφού και οι τρεις αποτελούν το αγλάισμα των παρατηρητών της ένωσης. 
1--Δημήτρης Δημόπουλος είναι ο παρατηρητής που άλλα γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και άλλα αυτός στην έκθεση του. Και αντί να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χώρο  αποτελεί τον εκλεκτό των εκλεκτών Είναι ο αξιότιμος κύριος που απείλησε τον επαγγελματία δημοσιογράφο κ. Βασίλη Δελή ότι θα τον σκότωνε αν δεν είχε μαζί του το παιδί του. Και από τότε τον βάφτισα πιστολέρο Και η ένωσης δεν καταδέχτηκε να κάνει καμία εξέταση του επεισοδίου για να δείξει πόσο προσέχει τους δικούς της ανθρώπους . Που τους στέλνει στα γήπεδα για να διαλύσουν τις ομάδες που δεν τους ψήφισαν. Και είναι τραγική η έκθεση πουν έγραψε για τον αγώνα Π Α Ο Λουτράκι και Ολυμπιακού Λουτρακίου. Που άλλη χρονική ώρα έγιναν τα επεισόδια κατά τον κ. Δημόπουλο και άλλη για τον κ. Δασκαλόπουλο τον διαιτητή Που όμως επιμελώς προσπάθησαν και οι δυο να διαλύσουν την ιστορική ομάδα . 
2--Αθανάσιος Ιατρού. Ναι είναι ο γνωστός αρχιφύλακας που όπως ο ίδιος δηλώνει υπηρετεί με τον βαθμό αυτόν στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου από το 2004 μέχρι σήμερα. Και γι αυτή την χρονική περίοδο για μένα που είμαι σε αντιδικία με τον κ. αρχιφύλακα έχει τεράστια σημασία. Βέβαια αυτά θα λυθούν και μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και στην Βουλή των Ελλήνων αφού έχουμε δημοκρατία  Γιατί ποτέ δεν μάθαμε να κάνουμε επίθεση αλλά πολύ σωστή άμυνα Γιατί πρέπει να μάθουμε αν υπήρχαν αρχιφύλακες του Α Τ της Κορίνθου που κακοποίησαν τον Ρουμάνο όπως γράφουν τα δημοσιεύματα του Ιουνίου του 2008. Γιατί έτσι που πηγαίνει το θέμα μάλλον ο Ρουμάνος μόνος του τραυματίστηκε αφού αυτό σημαίνει η απόφασης του υπερησιακού συμβουλίου.   Που εκκρεμεί ακόμα; η ποινική υπόθεση στα δικαστήρια. 
Εκτός και  αν έχουμε στην περίπτωση του  Ρουμάνου άλλη μια ζαρντινιέρα που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά εδώ δεν μπορείς να μάθεις απολύτως τίποτα γιατί ο κ. Αστυνομικός διευθυντής δεν διαβάζει εφημερίδες. Αλλά όμως να γίνεται φασαρία στην γενική συνέλευση της ένωσης και να ξιφουλκεί ο κ. αρχιφύλακας και να απειλεί πολίτες  με την βοήθεια μπράβων και να μη του κάνουν ούτε παρατήρηση αν και ο πολίτης έκανε παράπονα στο διοικητή του αυτό πλέον ξεφεύγει. Και να το χρησιμοποιεί η ένωσης με την ιδιότητα του αρχιφύλακα  Και εκτός από την γενική συνέλευση έχουμε τον αγώνα Π Α Ο Λουτράκι και Ολυμπιακού Λουτρακίου που μαζί με τον πιστολέρο προσπάθησα αν να διαλύσουν την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Αλλά βρήκαν απέναντι τους τον Πέτρο Καϊμακάμη και τους έστειλε αδιάβαστους. 
Αλλά και στον αγώνα ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Θύελλα Κ. Διμηνιού και Κόρινθος 06 ο κ. Ιατρού που ήταν παρατηρητής τάξεως άφησε να γίνει ο αγώνας με ανηρτημμένα δυο πανό αισχρά ( ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΑΪΔΕΣ Γ...ΣΤΕ και Γ...Ω ΤΗΝ ΚΌΡΙΝΘΟ ΣΑΣ ) παραβιάζοντας τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου.  Και κανένας μα κανένας δεν τον φώναξε για να του τραβήξει το αυτί. Μα πως να το κάνει αφού είναι εκτελεστικό όργανο της ένωσης 
Και 3ος ο κ. Λουκάς  Βλάχος που αφού του αφαίρεσαν όλα τα πόστα που κατά καιρούς του έδωσαν τώρα επειδή είναι φίλος του κ. καθηγητή καλών τρόπων τον ακολουθεί και έχει και αυτός ελεύθερη ( που εδώ σημαίνει παράνομη) είσοδο στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να υπάρχει το όνομα του γραμμένο στο φύλλο του αγώνα.