Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η ντροπή έχει χάσει την έννοια της

Ο Μπέρνατ Σόου είχε πει " όσο πιο πολλά πράγματα ντρέπεται ένας άνθρωπος τόσο πιο αξιοπρεπής είναι."
Και ο Σίντεϋ Σμίθ  υποστηρίζει " Να αποφεύγεις την ντροπή αλλά να μη επιζητείς την δόξα -- το τίμημα της δόξας είναι ακριβό. 
Παραθέτουμε τις δηλώσεις του προέδρου της Ε Π Σ Κορινθίας 


Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας αισθάνομαι την  υποχρέωση να απευθύνω έκκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης αλλά και του Νομού μας να υποστηρίξουν την ιστορική ομάδα της Κορίνθου (μοναδική εκπρόσωπο της Κορινθίας στην Γ΄ Εθνική) στην δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει την Κυριακή 16/3/2014 στο γήπεδο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ Κορίνθου με την ομάδα του ΚΑΡΑΐΣΚΆΚΗ.



Σχολιασμός Νικηφόρου 

Με τις δηλώσεις αυτές που έκανε ο κ. Τσιχριτζής έσπασε  όλα τα ρεκόρ της θρασύτητας .
Γιατί απέδειξε ότι δεν ντρέπεται για τίποτα και επομένως πάει κόντρα στα λόγια του Μπέρνατ Σόου.  Και επιδιώκει  την δόξα  το τίμημα της είναι πανάκριβο. 
Καλεί ο κ. Τσιχριτζής ο νεκροθάφτης της Κορίνθου να πάνε οι φίλαθλοι να δουν τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα με την ομάδα του Καραΐσκάκη 
Τώρα απουσιάζει από τις προσκλήσεις και ο Σωτήρας Μαυρονάσος και ο Πανούλης Μπεθάνης που και αυτοί  την ίδια υπηρεσία έχουν προσφέρει στην ταλαίπωρη ομάδα της Κορίνθου. 
Μιχάλη Τσιχριτζή εσύ που απόλυσες τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα όταν η ομάδα της Κορίνθου πήγαινε ολοταχώς χωρίς να υπάρχει αντίπαλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αμέσως μετά την αλλαγή ( ο Τζαναβάρας κρατούσε ποινολόγιο και αυτό έχει τεράστια σημασία ) η Κόρινθος σαν να ήταν ομάδα πολύ μικρού χωριού χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Καφαντάρη την τιμωρία  του που γνώριζε ο αντίπαλος πρόεδρος. Και μετά από τον αγώνα αυτόν ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας κ Παπαδάς εξαφανίστηκε. Να αφήσετε ήρεμη την ομάδα της Κορίνθου και θα προσφέρετε πολύ μεγάλη υπηρεσία  στην ομάδα όταν δεν θα ξανά προφέρετε το όνομά της. 
Ο καιρός διορθώνεται και θα έχεις άνετο χρόνο να απολαμβάνεις την  πισίνα σου που βρίσκεται στην πολυτελή σου βίλα και θα έχεις τον χρόνο να την γνωρίσεις αφού είμαι βέβαιος ότι δεν έχεις επισκευτεί όλα τα δωμάτια. Την Κόρινθο την διέλυσες στην κυριολεξία και δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτές τις θλιβερές προσκλήσεις που οδηγούν τους φιλάθλους να μη πατήσουν στο γήπεδο της ομάδας της Κορίνθου που βρίσκεται στο συνοικισμό κ. Τσιχρτζή.  Απωθείς τους φίλους της Κορίνθου γιατί σε κυνηγά το φάντασμα του Καφαντάρη.