Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

το ακτύπητο ντουέτο ο μηνυτής μου και ο μάρτυρας κατηγορίας μου.



Τυχαία έπεσα επάνω  σε ένα δημοσίευμα του Πάνου Ηλιακόπουλου  και ομολογώ ότι στην κυριολεξία τα έχασα. Σας μεταφέρω ορισμένα κομμάτια για να μπορέσω να τα σχολιάσω 


Γράφει ο Πάνος Ηλιακόπουλος 


ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Ή «ΑΛΩΠΗΞ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»

Του Πάνου Ηλιακόπουλου



Επειδή ο εκδότης των εφημερίδων «Το Βήμα Λουτρακίου Περαχώρας και Ράδιο Άρβυλα» έβγαλε την κουκούλα του …συντάκτη που υπογράφει ως «αλώπηξ της Περαχώρας» στα κείμενα που δημοσιεύονται στις εφημερίδες του, το loutraki-press και ο γράφων προσωπικά, απαιτείται να απαντήσει στα σχόλια-λάσπη που εκτοξεύονται σε βάρος του, για έναν και μόνο λόγο.
Γιατί η λάσπη εκτοξεύεται από τα έντυπα του Σπύρου Γιαλοψού. Ο Σπύρος Γιαλοψός λοιπόν, από το γράφοντα έχει ευεργετηθεί τα μέγιστα και κυρίως σε αυτό που τον ενδιαφέρει και είναι το πρώτιστο μέλημα στη ζωή του. Κι αυτό δεν είναι άλλο, από το οικονομικό.
Επειδή λοιπόν, είναι ουσιαστικό στη ζωή του ο καθένας όχι μόνο να διαθέτει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, αλλά και στοιχειωδώς να αναγνωρίζει το όφελος της προσφοράς ενός ανθρώπου, από τη συμβολή του οποίου έχει ωφεληθεί μεταξύ άλλων και οικονομικά, θα περίμενε κανείς ότι στοιχειωδώς ο Σπύρος δεν θα επέτρεπε μέσω των εντύπων του την εκτόξευση λάσπης.
Ωστόσο, ο Σπύρος το επέτρεψε και η λάσπη εκτοξεύθηκε για άλλη μια φορά από τον ορμώμενο εκ Μεσσηνίας Αντώνη Κουκουλά, ο οποίος υπογράφει ως «Αλώπηξ της Περαχώρας».

Υπενθυμίζεται και επισημαίνεται ότι την αποκάλυψη του ονόματος του συντάκτη των δημοσιευμάτων, ο Σπύρος Γιαλοψός την έκανε στον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλο Παύλου, την Παρασκευή το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου 2010 στο καφέ bar της κεντρικής λεωφόρου Las Vegaς, ενώ το σχετικό κουίζ είχε αναρτηθεί στις 29 Ιουλίου
Σχολιασμός  Νικηφόρου 
    
Που να φανταστώ ότι ο κ. Κουκουλάς ο λόγιος ο άνθρωπος της εκκλησίας το δεξί χέρι του προϊσταμένου της Παναγίας της Γιάτρισσας πατέρα Νικόλαο υμνηθείς από τον Μητροπολίτη μας ο πύρινος αρθρογράφος ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων που γίνονται στο χώρο μπροστά στην Παναγιά  χαρακτηρίζεται από τον κ. Ηλιακόπουλο ότι φορούσε κουκούλα και την οποία και του την   έβγαλε ο κ. Γιαλοψός. Και επίσης τον χαρακτηρίζει και λασπολόγο αλλά με το ψευδώνυμο ως αλώπηξ της Περαχώρας. Και συμπληρώνει ο κ. Ηλιακόπουλος Γιατί η λάσπη εκτοξεύεται από τα έντυπα του Σπύρου Γιαλοψού. "Ο Σπύρος Γιαλοψός λοιπόν, από το γράφοντα έχει ευεργετηθεί τα μέγιστα και κυρίως σε αυτό που τον ενδιαφέρει και είναι το πρώτιστο μέλημα στη ζωή του. Κι αυτό δεν είναι άλλο, από το οικονομικό." Και πλήρως με δικαιώνει ο κ. Πανούλης Γιατί δεν τον μηνύσατε; Τι έγραψα εγώ παραπάνω και με πήγατε στην δικαιοσύνη;
Μπορώ λοιπόν τον κ. Κουκουλά να τον καταγγέλλω ότι αν και ένας δημοσιογράφος  το κατηγόρησε ότι φορούσε κουκούλα όταν λασπολογούσε σε βάρος του έκανε το παγόνι. 


 Γράφει ο κ. Ηλιακόπουλος 

Ο συντάκτης του άρθρου μπιθικέν
Ο συντάκτης λοιπόν της προχθεσινής λάσπης στο «Βήμα Λουτρακίου Περαχώρας», αλλά και του δημοσιεύματος -που ξεσήκωσε στο Λουτράκι θύελλα αντιδράσεων- με τίτλο «Μπιθικέν» στη «Ράδιο Άρβυλα», είναι ο ορμώμενος εκ Μεσσηνίας Αντώνης Κουκουλάς, εκ των πραγμάτων η απάντηση θα δοθεί επωνύμως σε πρώτο πρόσωπο κι όχι κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία, ή ενός ψευδωνύμου.
Αντώνη Κουκουλά, επειδή διαθέτω αξιοπρέπεια, αρχές, αγωγή και το κυριότερο σέβομαι τον εαυτό μου και την προσωπικότητά μου, κάτι που είναι ουσιώδες είδος εν ανεπαρκεία για μεγάλο αριθμό κατοικούντων και παρεπιδημούντων στο Λουτράκι, σας επισημαίνω τα ακόλουθα:
Σε καμία περίπτωση δεν έχω σχέση με όσους συναγελάζεσθε και είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Πολύ δε περισσότερο, δεν στρέφομαι κατά αυτών που έχω ευεργετηθεί. Απεναντίας μάλιστα, τον ευεργέτη μου τον προσφωνώ με όλη τη δύναμη της φωνής που διαθέτω και δεν διστάζω να το επαναλαμβάνω σε όλους τόνους.

Σχολιασμός  Νικηφόρου 

εάν ένας άνθρωπος γίνεται σκουλήκι δεν πρέπει  να παραπονείται αν τον πατήσουν Κύριε Κουκουλά έχετε καταλάβει τι σας γράφει ο κ. Ηλιακόπουλος ή κάνετε και πάλι το παγόνι; 



Και το Κουίζ της γελοιοποίησης 


ΚΟΥΪΖ
Ποιός είναι ο… μεγαλοεκδότης και ποιός ο συντάκτης με ψευδώνυμο που κατονόμαζε ο πρώτος με κατηγορηματικότατο τρόπο το ονοματεπώνυμο του συνεργάτη του. Ο… μεγαλοεκδότης βρισκόταν σε τσακίρ κέφι και οι αποκαλύψεις έγιναν σε γνωστό καφέ της κεντρικής λεωφόρου, διαλύοντας και την τελευταία επιφύλαξη ή αμφισβήτηση, για το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από την υπογραφή. Η αποκάλυψη έγινε γιατί ο… μεγαλοεκδότης άρπαξε το «δόλωμα» της… άγνοιας, καθ’ ότι αδυνατεί να κρατάει το στόμα του κλειστό, δεδομένου ότι διακατέχεται από το δόγμα όλα τα ξέρω, όλα τα εξουσιάζω!

ς.