Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μα δεν ντρέπεστε να παίζετε με τα γκάλοπ

Τα μάθατε τα νέα γείτονες και γειτόνισσες  ότι Δήμαρχος στο Δήμο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων  βγαίνει πρώτος στην πρώτη Κυριακή ο κ. Γκιώνης με δεύτερο τον κ. Στάμου. Που σημαίνει ότι ό ένας είναι γηγενής και ο άλλος φερτός. Και έτσι ο κ. Γκιώνης θα είναι ο βέβαιος δήμαρχος.
Και το γκάλοπ το ενήργησε ένα μπλοκ που αυτοί που γράφουν τις απόψεις των δεν τολμούν να γράψουν το όνομα τους.
Και αυτοί λοιπόν οι δειλοί έβγαλαν δήμαρχο. Και δεν ντρέπονται αυτοί που έχουν το μπλοκ  και δημοσιεύουν τα αποτελέσματα  και έχουν και την απαίτηση να τους πιστέψουν.
Πρώτη φορά τόσο ξεδιάντροπα είδα να υποτιμούν οι δειλοί την νοημοσύνη του κόσμου.
Είμαι διατεθειμένος να δουλεύω 48 ώρες το 24ώρο προκειμένου να μη αφήσω τα δειλά ανθρωπάκια να  παραπληροφορούν τους δημότες. Τα κλειστά κυκλώματα οι συμπέθεροι οι κουμπάροι οι αγράμματοι οι ξεδιάντροποι που καταπίνουν κλοπές σε ποδοσφαιρικά σωματεία που γίνονται κληρώσεις αυτοκινήτων και που το αυτοκίνητο εξαφανίζεται αν και έχουν εισπράξει χρήματα από τους λαχνούς. Που δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και όταν γίνουν δήμαρχοι ξεχνούν τα καταγγελλόμενα .
Και κλείνω με τα λόγια του φιλόσοφου Ευάγγελου Παπανούτσου που ζητώ να διαβαστεί με κάθε λεπτομέρεια "... αν ο άνθρωπος δεν είχε το αίσθημα της ντροπής και το αίσθημα της δικαιοσύνης θα ήταν ένα εξαντλημένο θηρίο - ζώο άοπλο προορισμένο να εξαφανιστεί."