Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πανούλη Ηλιακόπουλε γιατί τώρα δεν χρησιμοποιείς το όνομα του αγράμματου Καραπατά;



Από τις τρεις ιστορίες οι δυο παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον
Η δεύτερη ιστορία  τιτλοφορείται : Ούτε εφτάχρονο !
Γράφει ο κ Καραπατάς δια χειρός κ.. Ηλιακόπουλου. Ένα άλλο περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο και ένα 7χρονο παιδί και το γράφουμε έτσι όπως μας το μετέφεραν οι γονείς του παιδιού και θα προκαλέσει γέλιο πολύ στο Λουτράκι είναι το εξής.
Συναντιέται ο Δήμαρχος με τους γονείς του παιδιού και πιάνουν κουβέντα . Ξαφνικά ο μικρός Δημητράκης που είναι και συνονόματος κουνάει το παντελόνι του δημάρχου και του λέει με ύφος αγριεμένο
Δημητράκης :Είσαι κακός δήμαρχος γιατί δεν αφήνεις να έρθει ο προαστιακός
Δήμαρχος : Ποιος στα λέει αυτά αγόρι μου
Δημητράκης :Ο φίλος με τις ταινίες
Δήμαρχος : Ο φίλος σου με τις ταινίες είναι καλό παιδί αλλά λέει ψέματα
Δημητράκης :ο φίλος μου με τις ταινίες δεν λέει ψέματα εσύ δήμαρχε λες.
Κόκαλο ο δήμαρχος που δεν μπορεί να πείσει ούτε 7 χρονών παιδιά. Τό χει η μοίρα του αυτού του ανθρώπου να την βρίσκει από Δημήτρηδες .Τυχαίο ; Δεν νομίζω
Και η τρίτη ιστορία Να ο νέος αρχηγός
 Γράφει ο κ Καραπατάς δια χειρός κ.. Ηλιακόπουλου " Το πολιτικό κόστος είναι τεράστιο που θα αποκομίσει η δημοτική αρχή από τις εκλογές του Νοεμβρίου κάτι που το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι και ο φίλος μου ο Γιώργος ο Ρουμελιώτης σε μια από τις συζητήσεις μας μου είχε πει χαρακτηριστικά " Νομίζεις ότι άμα χάσουμε τις εκλογές του Νοεμβρίου ο Γκιώνης θα ξανακαθίσει στα έδρανα σαν δημοτικός αρχηγός; Θα φύγει και θα αναλάβω εγώ ως αρχηγός της παρέμβασης."
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Ο κ. Δημήτρης Καραπατάς είναι ένας επιχειρηματίας ( χαρακτηρισμός του κ. Ηλιακόπουλου) που του δίνει βήμα ο Πανούλης μας στο μπλοκ του αλλά και σε εφημερίδες  κατά τρόπο ιδιόρρυθμο αλλά καθόλου πρωτότυπο
Επειδή ο κ. Καραπατάς δεν γνωρίζει καλά ελληνικά  και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από την ιδιόχειρη επιστολή που μου έστειλε   .




Από τον "ΑΞΙΩΤΙΜΟ" κ. Καραπατά έλαβα αυτό το γράμμα.

Αξιωτιμε Κ Νικηφόρε Ευχαρηστώ πολύ που με διαβάζεται όπως άλλωστε ολόκληρη κοινωνία του Λουτρακίου καθΩς και υψηλόβαθμαστελέχοι της παρέμβασης του κ. Γκιώνη ! ΒεβαιΩς ούτε που σας περασε από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική σας , αλλά το συμφέρον του τόπου! Αυτό θα τοδείται τον Νοέμβρη που δεν θα πολιτευτΩ γιατί ότι κανΩ το κανΩ  γιατο καλό του τόπου μου κ δεν προσδοκΩ προσωπικό όφελος . Αλήθεια αν όντως σας ενδιαφέρει για το τι θα κάνω    εγΩ γιατί το αναφέρεται ΣυμφΩνΩ απόλυτα μαζί σας Κ Νικηφόρε ότι ένας δήμαρχος μπορεί να κάνει λάθη. Αλλά όταν αυτά τα λάθη του τα επισημαίνουνε  καθηγητές συγκοινωνιολόγοι  όπΩς ο Κ. Βλάσιος Μηλανάκης Ναθενας  το αποτέλεσμα της μελέτης που ο δήμαρχοςπαρήγγηλε και δεν ακούει  για να πράξει το σωστό το πρόβλημα το μεταφέρει στην κοινωνία του Λουτρακίου κ στο εμπόδιο της  οικονομικήςοικηστηκής και τουριστηκής ανάπτυξης μέσΩ του προαστιακού που θα κέρδιζε η πόλη του Λουτρακίου ! Τώρα οσον αφορά τα περι χάσιμο χρόνου που θα κάνουν τα τραίνα να μπαίνουν κ να βγαίνουν στο Λουτράκι κ τις δήθεν υψηλές ταχύτητες φοβάμαι κ. Νικηφόρε πως τα΄χετε μπερδέψει λίγο στο μυαλό σας ! Το Λουτράκι θα έχει την δικιά του αυτονομή  σύνδεση με την Αθήνα και δεν θα΄χει σχέση με τα τραίνα που πηγαίνουν Κιάτο . Δηλαδή θα εκτελούν την διαδρομή Λουτράκι – Αθήνα και τίποτα άλλο. Οσο για την ταχυτητα μετά τον ισθμο  το τραίνο θα εισέρχεται στο Λουτράκι με όχι παρακαλΩ από 50 χλμ|ωρα για να προσεγγίσει σε ακτίνα πεζου την σηραφή τΩν 2 πολεοδομικών ιστΩνκάνοντας ύπια διέλευση στα τελευταία 800 m σαν αστικό ΤΡΑΜ Εσείς αν ερχόσασταν σε 1 από τα δημοτικά συμβούλια ή στην ημερίδα για τον προαστιακό θα είχατε πλήρη άποψη από τους ειδικούς ! Και αυτήν την γνώμη την ασπάζονται τΩρα πια εκτΩς από τις χιλιάδες υπογραφέςτΩν ΛουτρακιΩτΩν ολοι οι φορείς της πόλης το Δ Σ Λουτρακίου με νεα απόφαση του καθΩς και βουλευτές του νομού. Ο Κ Μπεγλίτης ειχε χαρακτηρίσει λάθος το σχεδιασμό που ειχε αρχικά επιλεγεί ! Άλλωστε και η απάντηση του υπουργεί9ου βρίσκεται στη διάθεση σας πρΩςενημέρωση  σας ΜήπΩς κ. Νικηφόρε πιστεύεται ότι το υπουργείο και ο ΟΣΕ θέλει να δημιουργηθούν τα προβλήματα που εσείς φαντάζεστε; Κ Νικηφόρε ο δήμαρχος ήθελε τον προαστιακό αλλά μόνο χωρο κοντά στο καζίνο !

Δημήτρης Καραπατάς.   

Αυτός ο αστοιχείωτος  Δημήτρης Καραπατάς γράφει δια χειρός Πανούλη Ηλιακόπουλου σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρους του κ. Γκιώνη που δεν ήταν ο εκλεκτός των αφεντικών των λαδωμένων ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΩΝ 
Τώρα που έχουν αλλάξει τα πράγματα ο Καραπατάς έχει "εξαφανιστεί" και δεν απασχολεί την δημοσιογραφία δια χειρός Ηλιακόπουλου. 
Και τολμά και χρησιμοποιεί και τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη ο Πα;νούλης μας ότι "Το ψέμα είναι ανανδρία"
Ενώ η πλαστογραφία ονόματος σημαίνει δειλία Πανούλη μου 
Νικηφόρος 
Έτσι ψηφοφόροι προσπαθούν να σε εξαπατήσουν παρουσιάζοντας τους ικανούς όπου συμφέρει το αφεντικό. Και πιο είναι αυτό η κ. Γιαννούλη μπορεί να σας το πει.