Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κώστα Λογοθέτης : ζητώ την ερχόμενη Κυριακή να παρουσιαστούμε ενώπιον των δημοτών μας. σε κοινή εμφάνιση


Χθες Σαββάτο 3 του Μάι  έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κώστα Λογοθέτη,.
Που ήταν ένα σφυροκόπημα προς όλους αυτούς που ντον κατηγορούν ως ψεύτη και ως ιδιοτελή.
Και εκείνος που σήκωσε θύελλα επιφωνημάτων ήταν η στιγμής της ομιλίας του που είπε :
"Καλώ όλους τους συνυποψηφίους να παρουσιαστούμε ενώπιον των δημοτών την Κυριακή προ των εκλογών για να μάθει οι δημότες την αλήθεια."
Αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί τότε να πάψουν να κοκορεύονται κάποιοι και ιδίως ο κ. Γκιώνης που όπως με αριθμούς πλέον αποδεικνύεται πήρε τα περισσότερα ευρώ απ όλους.Εμείς κ. Γκιώνη δεν είμαστε με το μέρος κανενός παρά μόνο με την αλήθεια. Κατηγορήσατε τον κ. Λογοθέτη ψεύτη και αυτός σας πετάει το γάντι και σας λέει έλα μαζί με τους άλλους και μέσα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο να αποδείξουμε με αριθμούς ποιος είναι ο ψεύτης
Και εσείς αδιαφορείτε και κάνετε τον κουφό και τον μουγκό.

Ο κόσμος αυτός όμως πρέπει να μάθει αν αυτά που του είπε ο Λογοθέτης είναι αλήθεια ή ψέματα . Και αυτό θα γίνει όταν βρεθείτε μαζί ενώπιον του λαού του Δήμου.
Και εκεί είσαστε υποχρεωμένος να απαντήσετε στον νυν Δήμαρχο γιατί όλα τα έργα σας είχαν σχεδόν διπλασιασμό της δαπάνης.
Επίσης γιατί ενώ είχατε υποσχεθεί ότι δεν θα πάρετε Δάνειο εσείς πήρατε. Με αποτέλεσμα να δεσμεύσετε τα έσοδα του δήμου που σας διαδέχτηκε . Βέβαια έχετε τους κονδυλοφόρους που εσείς υποστηρίξατε σε δημοτικό συμβούλιο ότι πληρώνονται  από το δήμο και το Καζίνο. Και σήμερα βέβαια είναι μαζί σας αφού σας βγάλανε ακόμα και δήμαρχο αν και κάποτε σας χαρακτήριζαν ακόμα και έκπτωτο για χρήματα που χρωστούσατε  στο Δήμο.













Τώρα γιατί αυτή η αλλαγή; Μα αναζητήσατε τον κ. Γιάννη τον επικοινωνιολόγο .