Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εβίτα Κούτμου, μια δική μας δημοτική σύμβουλος


Ποτέ δεν θα μπορέσετε να με κατηγορήσετε ότι προσπαθώ να σας επηρεάσω τι να ψηφίσετε γιατί θεωρώ τον εαυτό μου αδύναμο να συμβουλέψω κάποιον πως θα επιτελέσει το  υπέρτατο  δικαίωμα του. 
Προσωπικά στοιχεία παρουσιάζω και εσείς είσαστε  αυτοί που κρίνετε αν πρέπει να ψηφίσετε  αυτόν ή αυτή που σας παρουσιάζω. 
Η Εβίτα Κούτμου είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας  Αγίων Θεοδώρων που  όμως ποτέ δεν διοίκησε γιατί δεν ήταν  ποτέ πλειοψηφία του Δήμου. Και στην αντιπολίτευση δοκιμάζονται οι σύμβουλοι αν έχουν την δυνατότητα να διοικήσουν. 
Πολιτεύεται με την αδέσμευτή παράταξη του Παύλου του δώδεκα χρόνια  δημάρχου. Όλοι γνωρίζουν ότι η Εβίτα αψηφώντας το πολιτικό κόστος πήρε θέσεις  επάνω σε θέματα φλέγοντα που χρόνια απασχολούσαν τον δήμο αλλά κανένας δεν τολμούσε να τα ακουμπήσει. Αν θέλετε μια ελεύθερη φωνή να σας εκπροσωπεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο  Και είμαι δε της γνώμης ότι και αν βρεθεί στην πλειοψηφία που διοικεί το δήμο θα είναι και πάλι στο πλευρό σου. Γιατί έχει μάθει και από την οικογένεια της αλλά και από την παιδεία της αλλά και από το επάγγελμα που ασκεί ( Δικηγόρος) να βρίσκεται δίπλα σε αυτόν που τον έχει ανάγκη.