Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στην Κορινθία η στασιμότητα σημαίνει πρόοδος

Ο ρομαντικός και καλόκαρδος πρόεδρος ( ένας είναι και είσαι υποχρεωμένος να τον γνωρίζεις ) μπαίνοντας στο γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι που είναι στο δρόμο που οδηγεί στα Εξαμίλια και που το διευθύνει ο γνωστός δασάρχης ήταν γεμάτος χαμόγελα αλλά και …χάρη. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σκεφτείς την λεπτομέρεια αυτή  και να μη διασκεδάσεις μαζί του.  Και αμέσως μόλις μπήκε μέσα στο στέκι  απευθυνόμενος προς του πελάτες είπε « …άλλαξα στέκι για να  μη έχει νέα μου ο Σκούρτης και να γράφει  όλα αυτά» και πνίγηκε στο γνωστό βροντώδες γέλιο του.
Και όλο αυτό το κέφι να το έχει παρακαλώ μετά το θλιβερό αποτέλεσμα του αγώνα  της Κορίνθου που την καταδίκαζε την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα.
Και αυτό να είναι μοναδικό του επίτευγμα;.
Γιατί και ως πρόεδρος της Κορίνθου δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προοδεύσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο
Βέβαια ως πρόεδρος της ένωσης προσωπικά δεν έχω καμία απαίτηση να προσφέρει το παραμικρό μια και του είναι αρκετό που την παράταξη του την έχει ονομάσει Αναγέννηση. Και έτσι αρκεί αυτή η ονομασία για να πει το μεγάλο « Είδες τι έκανα ως πρόεδρος της ένωσης; αφού τα ισοπέδωσα όλα Όχι θα μοιάσω τον Σπύρο Νίκα που είχε  μια ομάδα στην πρώτη Εθνική και στην Β αλλά και στην Γ κατηγορία. Και να έχει πονοκεφαλιάσει. Και έτσι και εγώ τους κατέβασα όλους στα τοπικά πρωταθλήματα για να τους βλέπω και επομένως να μπορώ να τους ελέγχω. » Και έχει απόλυτο με την θεωρία του αυτή ο γελαστός ρομαντικός και ο μοναδικός πρόεδρος αφού όταν όλες τις ομάδες τις έχει στο τοπικό πρωτάθλημα  μπορεί να τις προσέχει πολύ καλά.

Αυτό σημαίνει πρόοδος και μόνο.