Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πάνο Ηλιακόπουλε :εκτός από λαδωμένος συκοφάντης τώρα είσαι και ...φαιδρός



Γράφει ο κατ’ επάγγελμα συκοφάντης  Πάνος Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη



Κουβαδάκιας ο συκοφάντης γιδοκουβαλιτης  γράφει

Ποιόν βλέπει στη λαϊκή ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλουκαι αλλάζει κατεύθυνση;

Νικηφόρος ο κυνηγός  του συκοφάντη  γιδοκουβαλητή απαντά
Νομίζω κ. Ηλιακόπουλε ότι  έχεις μπει με τα γραπτά σου 
τώρα πλέον στο χώρο της φαιδρότητας. Είναι γραπτό δημοσιογράφου αυτό που ρωτά σε κάθε λαϊκή που πηγαίνει ο κ. Παύλου αλλάζει κατεύθυνση για να μη συναντήσει κάποιον.. Μα και να θέλει δεν μπορεί γιατί οι λαϊκές και οι δυο γίνονται σε ένα και μόνο δρόμο. Αλλά όμως έχετε καταλάβει ότι με όλα αυτά που γράφετε σχολιάζετε έναν δήμαρχο που διοίκησε επί δώδεκα χρόνια το δήμο που έχω την υψίστη τιμή να είμαι δημότης του . Και ο κ. Παύλου δεν είναι κανένα "παιδαρέλι"όπως εσύ που  θέλεις να το παίζεις παρά την ηλικία σου. Δεν δηλώνω οπαδός κανενός υποψηφίου Δημάρχου αλλά όμως είμαι θεματοφύλακας των θεσμών Ο κ. Παύλου είναι ένας επιστήμων που μας διοίκησε δώδεκα χρόνια και είναι απαράδεκτο να γράφουμε γι αυτόν αυτά που λέγονται στην βρύση του χωριού. 
Με συμβουλεύουν να μη ασχολούμαι μαζί σου. Δεν θα τους ακούσω γιατί οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι ( κ. Γιαννούλη) διώχνουν τους σωστούς από την πολιτική. Και αυτή την χάρη δεν θα σας την κάνω.    


Κουβαδάκιας ο συκοφάντης γιδοκουβαλιτης  γράφει

«Ο βετεράνος(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου προσδοκά τα 4 συνταγολόγια των ισάριθμων γιατρών του να του φέρουν ψήφους για να επιστρέψει στην καρέκλα της Ιάσονος. Οι ψηφοφόροι - πελάτες των ιατρών τι όφελος θα έχουν να αποκομίσουν από τον πολυχρονεμένο δήμαρχο; Δεν θα πρέπει να μαθευτεί αν και ποιές υποσχέσεις δίνονται, οι οποίες αν δίνονται εκ των πραγμάτων θα είναι χωρίς αντίκρισμα;»

Νικηφόρος ο κυνηγός  του συκοφάντη  γιδοκουβαλητή απαντά
Εδώ πλέον ξεφεύγει επικίνδυνα ο κ. Ηλιακόπουλος που πάει να ισοπεδώσει τα πάντα και τους πάντες. Συνταγολόγιο είναι επαφή η οικονομική γιατρού και ασθενή. Με απλά λόγια ο κ. Ηλιακόπουλος κάνει εδώ λόγο για συναλλαγή. Εμείς οι δημότες κ. Ηλιακόπουλε τιμά τους επιστήμονες του δήμου μας που π[οτέ δεν έδωσαν αιτία για το παραμικρό σχόλιο.
Αυτό το σχόλιο φανερώνει κάποιο σχέδιο διάλυσης των πάντων.Αυτό πρέπει να εξεταστεί από τους αρμόδιους. Η δικαιολογία ΄ότι έχει πρόβλημα ο κ. κουβαδάκιας εμένα δεν με ηρεμεί. Αντίθετα γίνομαι πιο ανήσυχος