Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πανούλη Ηλιακόπολυλε ο κατηγορούμενος της κ. Γιαννούλη πρέπει να αποφεύγει το ρήμα τσούζω...

Γράφει ο κατ’ επάγγελμα συκοφάντης  Πάνος Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη

Κουβαδάκιας ο συκοφάντης γιδοκουβαλιτης  γράφει

Πόσο τσούζει τα βαλσαμωμένα πουλιά της Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση το πέρασμα του προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λουτρακίου Γιώργου Παπαγεωργίου στο συνδυασμό της Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, δεν έχει προηγούμενο και δεν περιγράφεται;..
Νικηφόρος ο κυνηγός  του συκοφάντη  γιδοκουβαλητή απαντά
Αυτό δεν είναι πρόβλημα του  της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης αλλά τεράστιο της παρέμβασης του κ. Γκιώνη {που εσείς κ. Ηλιακόπουλε τον έχετε χαρακτηρίσει με τα γραπτά σας τον πλέον ανίκανο Δήμαρχο που πέρασε από το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας ( γιατί τότε δεν υπήρχαν Άγιοι Θεόδωροι)}  γιατί ο κ. Παπαγεωργίου είναι μεν πρόεδρος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας που όμως τώρα συνεργάζεται με τον κ. Σοφία αριστερών απόψεων που είναι υποχρεωμένος να βγει και να δηλώσει τι τους χώριζε Και στις εκλογές του 2010 ο κ. Παπαγεωργίου δεν έδωσε και τίποτα ψήφους στην παράταξη που ήταν

Τσούζω αγαπητέ μου κουβαδάκια σημαίνει  προκαλώ καυστικό πόνο. Στην μεταφορική  έννοια προκαλώ ψυχικό πόνο  και υπονοούμενο ακόμα  και πολύ βαρύ …Και δεν μπορώ να καταλάβω να χρησιμοποιείς εσύ αυτό το ρήμα που μια γυναίκα η κ. Γιαννούλη σε έχει κάνει να πάρεις τα βουνά και τα λαγκάδια από το τσούξιμο. Και επειδή είσαι χοντρόπετσος υπομένεις αυτό το τσούξιμο που δεν έχει και …φυσιολογική προέλευση.