Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Φάνης Σιτές : Ένας αξιόλογος που ζητάει την ψήφο σας για να προσφέρει...


Όταν θελήσεις κάποιον να τον κάνεις υπάλληλο  σου πρέπει να ψάξεις για να βρεις αν είναι εργατικός Αν όμως θελήσεις κάποιον να σε διοικήσει με την πανίσχυρο ψήφο σου τότε είσαι υποχρεωμένος να εξετάσεις αν είναι παντρεμένος Και τότε να ερευνήσεις  αν είναι καλός οικογενειάρχης .Λόγω ηλικίας έχω ψάξει πολλά θέματα και έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα Καλοί οικογενειάρχες διακρίνονται με ότι ασχοληθούν. Γιατί είναι προικισμένοι με υπομονή  ενεργητικότητα και εύκολα να συγχωρούν  αλλά ποτέ να μη ξεχνούν. Σέβομαι τους γονείς που έχουν πολλά παιδιά γιατί δεν υπολόγισαν τον περιορισμό που θα έχουν με την απόκτηση των. Και έχοντας φιλία αλλά και υποχρέωση προς τον αείμνηστο Γιάννη Σιτέ δεν έπαψα να βλέπω με συμπάθεια στον αδελφό του Φάνη που σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες έχει μετατραπεί  σε θαυμασμό για την υπέροχη  οικογένεια που έχει. σχηματίσει με την αξιόλογη συντρόφισσα του Παναγιώτα.
Γιατί να έχεις τρία παιδιά και να τα οδηγείς σωστά μέσα στην κοινωνία δεν είναι ότι το ευκολότερο νομίζω.
Και ας σας ξεναγήσω στην φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά. Ο μεγάλος γιος ο Στέφανος που σήμερα είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου. Ο ευτυχής πατέρας Φάνης . Η Τριανταφυλλιά ( ναι έτσι την φωνάζουν ) που τώρα δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις. Στην συνέχεια δεν είναι η αδελφή της Τριανταφυλλιάς αλλά η μάνα της Παναγιώτα. Και άφησα τελευταίο τον Γιώργο που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άλυτο όταν βρεθεί στο φυσικό του χώρο που είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τώρα θα με ρωτήσετε γιατί σας παρουσίασα την οικογένεια του Φάνη και της Παναγιώτας Σιτέ.
Μα γιατί είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  για να διοικήσει τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Λογοθέτη. Δεν σας συμβουλεύω τι θα ψηφίσετε αλλά αν ρίξετε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο  οι Πολίτες Μπροστά άνετα σας συνιστώ να προτιμήσετε τον Φάνη που μπορεί πολλά να προσφέρει...